Επειγόντως να υποστηρίξουν οι Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες την ανάπτυξη.

Είναι και καιρός να ξυπνήσουμε ως έθνος από τον λήθαργο της χαμερπούς δειλής ιδεολογίας που μας θέλει να ονειρευόμαστε έναν κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης για να αναπτυχθούμε και να διακριθούμε.
Πάντα και  σε όλους τους παρελθούς  παρόντες και μελλοντικούς καιρούς η εξέλιξη των πραγμάτων στηρίζετε στους λίγους στην ατομικότητα  στην δύναμη και στην ύπαρξη συγκεκριμένου μυστικού πλάνου.

Η έννοια του δικαίου και της διαύγειας των πάντων που η μεγάλη μερίδα των ελλήνων αναζητά για να δράσει είναι έννοιες ουτοπικές και επιβαλλόμενες από αυτούς που έχουν συμφέρον να κρατούν εν υπνώσει μέρος του λαού.
Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε οικονομικά πολιτικά και στρατιωτικά ισχυρό κράτος, έχει παράλληλα και μια καλά οργανωμένη μυστική υπηρεσία υποστήριξης των συμφερόντων του.
Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, κατά έναν αυτοκτονικό και αυτοκαταστροφικό τρόπο το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας έχει υιοθετήσει την παιδαριώδη άποψη της θείας δίκης και δικαιοσύνης ως πρωτεύων προϋπόθεση για να οργανώσει την σκέψη και την δράση του.
Η αδυναμία μας και η δειλία μας να αποδεχτούμε την ύπαρξη του Εθνικού συμφέροντος ως ανώτερη αξία του διεθνούς δικαίου,  έτσι όπως αυτό μας επιβάλλεται, μας κρατά καθηλωμένους και ανίκανους να επέμβουμε προς όφελος μας στα πράγματα, καταστόντας το συμφέρον μας ως  δεδομένο  δίκαιο στην συνείδηση των άλλων.
Μεγάλη ευθύνη για τον εθνικό οικονομικό μας ξεπεσμό φέρουν  οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες οι οποίες έχουν αφήσει ελεύθερους ή ανημέρωτους τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, με αποτέλεσμα αυτοί είτε λόγο άγνοιας είτε λόγο χειραγώγησης τους από εξωελλαδικά κέντρα, δεν αφήνουν τον έλληνα να κατανοήσει την αξία της μυστικότητας ακόμη και σε θέματα ανάπτυξης  γεωοικονομίας δανεισμού ή ξένων επενδύσεων και επενδυτών.
Είναι απόλυτη ανάγκη να οργανωθεί και να ανδρωθεί μια καινούρια οικονομική γενιά, νέων επιχειρηματιών με εθνική συνείδηση  η οποία θα πάρει στα χέρια της το σύνολο των δραστηριοτήτων της Εθνικής οικονομίας, διασφαλίζοντας την εθνική συνοχή την εθνική ευημερία και την εθνική ανάπτυξη.
Σε ένα παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον είναι χρήσιμη η ύπαρξη ενός ισχυρού εθνικού οικονομικού κέντρου το οποίο θα λειτουργεί ταυτόχρονα συσπειρωτικά ως προς την εθνική του συνοχή και ατομικά  αλληλοστηριζόμενο όταν θα δρα σε παγκόσμιο επίπεδο, εξυψώνοντας τον Ελληνικό πολιτισμό.
Gian400@hotmail.com
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Σχόλια