Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Χιλιάδες Δημόσιοι Υπάλληλοι δικαιώθηκαν δικαστικά, άλλα όσοι πρόλαβαν...τα ευρώ είδαν

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες παραμονή της Πρωτοχρονιάς βγήκε δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν επίδομα αλληλεγγύης με το αιτιολογικό ότι αν απολυθούν δε θα μπορούν να μπουν στον ΟΑΕΔ.

Άμεση συνέπεια της απόφασης αυτής ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι να
μπορούνε από την 31-12-2013 με ΑΙΤΗΣΗ τους ( αν είναι δυνατό, κανείς δεν έκανε το αντίστοιχο για να του κρατήσουν χρήματα) στις εφορίες τους να ζητήσουν πίσω τα δεδουλευμένα.

Το φοβερό και τρομερό και τι να πει κανείς ,είναι ότι οι αιτήσεις έληξαν χθες καθώς από σήμερα  1/1/2014 παραγράφεται η οποιαδήποτε απαίτηση.

Έτσι λοιπόν με αυτό τον αισιόδοξο δε θα το λέγαμε τρόπο σας ευχόμαστε καλή Χρονιά, με υγεία και τα μάτια σας 14 γιατί κάθε εργάσιμη πλέον θα είναι δύσκολη στο εξής.

Αν μπορούσαμε να μάθουμε πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι το έμαθαν και έτρεξαν και πρόλαβαν να κάνουν αίτηση θα χαιρετούσαμε τη χρονιά γελώντας...

http://www.airetos.gr/default.aspx?pageid=11074

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.