Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Το πρώτο σεμινάριο θα γίνει στην Αθήνα μέσα στα προσεχή Σαββατοκυριακα (θα ενημερωθείτε για το μέρος και την ώρα). 
Δηλώστε συμμετοχή στο αναγραφόμενο email. 
Οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί γι'αυτό οσο νωρίτερα δηλώσετε την παρουσία σας, τόσο καλύτερα ως προς την οργάνωση του σεμιναρίου. Στο τέλος του σεμιναρίου θα σας δίνεται σχετικό cd με όλη την παρουσίαση που προηγήθηκε αλλά και με τους τρόπους πρόγνωσης που διδαχθήκατε, ώστε να μην χρειαστεί να κρατήσετε σημειώσεις. Θα είστε πλέον έτοιμοι να ξέρετε τον καιρό των επόμενων ημερών. Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά!

Ευχαριστώ,

Μετα τιμής,

Καλλιάνος Γιάννης
Μετεωρολόγος Δημόσιας Τηλεόρασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.