Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Περί ευρώ....


Ο Πάνος Καμμένος στην Σίφνο και Κύθνο 26/5/2012

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Κύθνου τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο. Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη του στην  Σίφνο και  Κύθνο . 
Στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στις Καμάρες (λιμάνι) της Σίφνου βρήκε λίγο χρόνο για να ανάψει ένα κερί - όπως είπε ο ίδιος - ο Π. Καμμένος, ενώ αργότερα είχε συνάντηση με το δήμαρχο του νησιού κ. Ανδρέα Μπαμπούνη με τον οποίο είχαν εκτεταμένη συζήτηση για τα προβλήματα των Δήμων και ειδικότερα των μικρών Δήμων των Κυκλάδων (σοβαρότερο ζήτημα η έλλειψη χρηματοδότησης λόγω μνημονίου και "Καλλικράτη").

Θύελλα αντιδράσεων για το θέμα της Φυσικής...

Και νέα ανακοίνωση εξέδωσε του Υπουργείο παιδείας για το ακυρωθέν θέμα της Φυσικής...
"Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ύστερα από σχετικά ερωτήματα υποψηφίων, επισημαίνει ότι το μόνο αρμόδιο όργανο για την επιλογή των θεμάτων και τις Οδηγίες προς τα Βαθμολογικά Κέντρα είναι η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (Κ.Ε.Ε.).
Σε ό,τι αφορά στο μάθημα της Φυσικής και στο τέταρτο ερώτημα (Γ4) του τρίτου θέματος,

Σχολιασμός επικαιρότητας

- To ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα επαναδιαπραγματευθούν την υπογραφή τους.
Χα, κουτόφραγκοι, υπογράψανε με το αριστερό!

- Τον Τσίπρα τον ενοχλεί το Μνημόνιο κυρίως γιατί υπάγεται στο Αγγλικό Δίκαιο.

«Να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω»


Το σύνθημα αυτό συμβολίζει την ανάγκη να αντιστρέψουμε βασικές και κρίσιμες υποχωρήσεις  και παραχωρήσεις  σε πολλούς τομείς. Όλες αυτές οι υποχωρήσεις έγιναν την δεκαετία του 80 και μετά ως αποτέλεσμα  μιας πλασματικής  ευδαιμονίας που χάρισαν τα χρηματοδοτικά  πρωτόκολλα της Ε.Ε αλλά και μιας απίθανα φοβικής  και υποτακτικής ερμηνείας των πολιτικών και οικονομικών διλημμάτων που αντιμετώπισε η χώρα.
«Να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω » στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ σημαίνει να μπορέσουμε να απαγγιστρωθούμε από την δουλεία του Μνημονίου  που μας δανείζει μόνο για την αποπληρωμή των τοκοχρεολυσίων μας. Άρα το Μνημόνιο  υπηρετεί μόνο τους δανειστές μας. Αφαιρεί πλήρως  από την χώρα την οποιαδήποτε  πρωτοβουλία στην οικονομία . Έχει δε βάλει στόχο την εξαγορά σε όσο πιο εξευτελιστικές τιμές των πλουτοπαραγωγικών  πηγών ή εταιρειών της χώρας στη ΔΕΗ, ΟΠΑΠ κλπ.

ΣΙΛΑ Σ: Ασταμάτητη Σταμάτη

O έλεγχος της ψήφου....

Σας «γράφει» ο ΑΝΤΙ300 στις 24, Μαίου 2012 ότι, ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πρέπει να είναι απαραίτητα κάτοχος Master in Economics κάποιος για να καταλάβει κανείς ότι, μας δουλεύουν και μας έχουν για πολύ φάγωμα οι αλήτες και αδίστακτοι νέοταξήτες και κερδοσκόποι, συνεργάτες των διεφθαρμένων Πολιτικών, των μεγαλοεκδοτών και βρώμικων δημοσιογράφων που πλέον ξέρουμε όλοι μας.
Απλά να διαβάζει κανείς τα όσα μας λένε και τα όσα δήθεν στοιχεία μας παρουσιάζουν εδώ και καιρό, εφαρμόζοντας την μέθοδο του «καρότο και μαστίγιο» σε συνεργασία με την παραπληροφόρηση, την διασπορά ειδήσεων φόβου με σκοπό τον έλεγχο του πλήθους όπως έχουν εφαρμοστεί πολλές φορές στο παρελθόν σε πολλούς άλλους Λαούς, κάτι παρόμοιο και η νέα μελέτη της IMF προκειμένου να κατευθύνουν την ΨΗΦΟ του !
A new IMF study finds that the share of national

Μειώσεις των Συντάξεων των Αποστράτων μέχρι και σήμερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ποσά που αναγράφονται στους πίνακες που ακολουθούν είναι τα μικτά και όχι τα καθαρά. Στην τελευταία στήλη (ια) προστίθεται στη συνολική μηνιαία μικτή μείωση (ι) τα επιδόματα ή δώρα [800 ευρώ ετησίως ή 67 ευρώ μηνιαίως]. 1-1.jpg  
Ο παραπάνω πίνακας αφορά στους συναδέλφους που έχουν ηλικία μικρότερη των 55 ετών,

Η αξία του ψηφοφόρου

Σε φάση εκλογών, η αξία του ψηφοφόρου διαφοροποιείται από την αξία του πολίτη, διότι σε αυτή τη χρονική περίοδο όλη η πατρίδα βασίζεται μόνο στους πρώτους για να έχει κυβέρνηση. Αυτή και μόνο η παρατήρηση αφοπλίζει τον ψηφοφόρο του λευκού και τον μετατρέπει σε πολίτη. Το θέμα μας λοιπόν είναι ο ψηφοφόρος. Μόνο αυτός μπορεί ν’ αποφασίσει ότι θα παίξει ένα ρόλο στο δημοκρατικό πλαίσιο. Αν δεν το κάνει όμως είναι υπεύθυνος για τη ζωή
του μόνο με ένα παθητικό τρόπο. Εδώ θα προσπεράσουμε βέβαια και τους ψηφοφόρους που έχουν τιμή με τη μίζερη σημασία της λέξης.

Η Ελλάδα “είναι χώρα χωρίς δικαιώματα, που η δικαιούχα εξουσία της σφίγγει το λουρί όλο και περισσότερο.”

Πριν λίγο η κ. Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ μας είπε ότι, θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη του ευρώ και να μην είμαστε απομονωμένοι...
Ουδείς θέλει κ. Μπακογιάννη να είναι εκτός ευρώ και εκτός Ευρώπης..
Αλλά για ποια Ευρώπη μιλάμε κ. Μπακογιάννη, ποια Ευρώπη θέλουμε ;;;
Διαβάστε τώρα τι γράφει ο Γκύντερ Γκρας, για το πως μας βλέπει η Ευρώπη και πως μας αντιμετωπίζει... Δείτε πως καταντήσατε την Ελλάδα με το μνημόνιο που υπογράψατε  κ. Μπακογιάννη...

Νόμιμο το ''χαράτσι'' της ΔΕΗ, παράνομη η διακοπή ρεύματος

Δεν αντίκειται στο Σύνταγμα και στο Πρώτο Πρόσθετο Πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) το λεγόμενο ''χαράτσι'' της ΔΕΗ, έκρινε, κατά πλειοψηφία, με απόφασή της (1972/2012) η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).
Με την ίδια απόφαση, η Ολομέλεια του ΣτΕ ακυρώνει τη σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών 1211/2011, κατά το μέρος που προβλέπει ότι θα διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όποιον δεν καταβάλλει το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ). Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η διακοπή αυτή είναι αντίθετη προς το Σύνταγμα.

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Πραγματικές μεταρρυθμίσεις. Τι λέμε οι Πειρατές.

Η οικονομία μας και το κράτος μας έχουν σοβαρά προβλήματα και αυτά δεν μπορούν να λυθούν με δανεικά. Τα προβλήματα αυτά είναι δομικά. Η διαπλοκή και η αδιαφάνεια, καθώς και η ανευθυνότητα των "υπευθύνων" διαβρώνει και τελικά καταστρέφει τα πάντα.
Για αυτό το λόγο και επιμένουμε στο Κόμμα Πειρατών ότι τα πάντα πρέπει να ξεκινάνε και να τελειώνουν στην Διαφάνεια. Να υπάρχει απόλυτος έλεγχος από τον πολίτη και όχι μόνο μετά από απόδειξη "έννομου" συμφέροντος. Το έννομο συμφέρον είναι αυτονόητο όταν πρόκειται για Έλληνα πολίτη.

Ακυρώνεται το Γ4 ερώτημα της Φυσικής Κατεύθυνσης

Οδηγία για τη βαθμολόγηση στο μάθημα της Φυσικής

 Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων Η απέστειλε Οδηγία στα Βαθμολογικά Κέντρα για τη βαθμολόγηση στο μάθημα της Φυσικής.
Στο Γ4 ερώτημα παρατηρήθηκε ότι είναι ελλιπής η διατύπωσή του. Συγκεκριμένα, δεν προσδιορίζεται ότι η ζητούμενη γωνία αναφέρεται στο πρώτο μέγιστο της κινητικής ενέργειας.

H πατρίδα μας δεν νομίζω ότι ποτέ εκάμφθη...


Δήλωση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Φραγκούλη Φράγκου κατά την επίσκεψη του στον Έβρο

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του Τύπου για τη μαζική παρουσία τους και το ενδιαφέρον το οποίο επέδειξαν σε αυτή τη σεμνή τελετή, της απονομής των ξιφών στους Έλληνες και στις Ελληνίδες αξιωματικούς. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, διότι δεν ήμασταν μόνοι μας. Βρίσκονταν εδώ οι φίλοι τους, οι συγγενείς τους και πολύς κόσμος, παρουσία του Σεβασμιοτάτου και των λοιπών επισήμων. Η σημειολογία είναι μία και μόνη. Είμαστε εδώ, στην ακριτική περιοχή του Έβρου, όχι απλώς για να παριστάμεθα, αλλά για να αποτελούμε τη σιωπηλή, ισχυρή δύναμη που δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κάνει σκέψεις και να αμφισβητήσει πάνω από όλα την εθνική μας κυριαρχία».

Νέα, συντριπτικά στοιχεία για το πετρέλαιο της Κρήτης

Mε επιστημονικούς “άσους” στο μανίκι του συμμετέχει ο καθηγητής του… Πολυτεχνείου Κρήτης, Αντ.Φώσκολος, στην ημερίδα «Έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην Ελλάδα» που διοργανώνει… σήμερα στο Ηράκλειο η Περιφέρεια Κρήτης και το ΤΕΕ/ΤΑΚ. Όμοια ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, αύριο, στα Χανιά.
Ο κ.Φώσκολος με επιστημονικά δεδομένα και μελέτες έρχεται να υποστηρίξει, για άλλη μια φορά, ότι τα κοιτάσματα στην Ελλάδα και κυρίως νοτίως της Κρήτης όχι μόνο υπάρχουν, αλλά μάλιστα μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση, σε 36 μήνες!

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουν τα κινήματα της πλατείας..


Τα κινήματα της Πλατείας ξαναβγαίνουν στο Σύνταγμα και σε πλατείες όλης της χώρας.
Ξαναβγαίνουν σήμερα, ακριβώς ένα χρόνο μετά από την ημέρα που Ελληνίδες και Έλληνες κάθε ηλικίας, κάθε κοινωνικής, μορφωτικής και οικονομικής διαστρωμάτωσης ξεχύθηκαν ειρηνικά στους δρόμους και τις πλατείες καταγγέλλοντας με πάθος τις πολιτικές του Μνημονίου, που σκόρπισαν τη δυστυχία σε κάθε ελληνική οικογένεια.

Η κρίση των Ελλήνων

Σχορετσανίτης Ηλίας, Οικονομολόγος 
Για ακόμη μια φορά η ιστορία χτυπά την πόρτα της Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που δείχνει αδύναμη να ανταποκριθεί τόσο σε εξωτερικές προκλήσεις όσο και εσωτερικές αναδιαρθρώσεις. Πάντοτε ήμασταν οδηγοί και συνδιαμορφωτές των εξελίξεων και το γεγονός ότι βρισκόμαστε σήμερα στο μάτι του κυκλώνα παγκόσμιων οικονομικών αναταραχών και ανατροπών δε μπορεί παρά μόνο τυχαίο να μην είναι. Αυτό το μικρό δαντελωτό κομμάτι γης, με ατελείωτες ομορφιές και ευλογία Χριστού αποτέλεσε ιστορικώς αποδεδειγμένα εμπόδιο στα επεκτατικά και εξουσιαστικά σχέδια ξένων κέντρων. Γι’ αυτό και στον εθνικό μας ύμνο αποτυπώνεται το συμπύκνωμα της πορείας του γένους μας εδώ και χιλιάδες χρόνια: «απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των ελλήνων τα ιερά και σαν πρώτα ανδρειωμένη χαίρε, ω, χαίρε λευτεριά!».

Άνεργος ένας στους τρεις Έλληνες ως το τέλος του 2012

Μέχρι το τέλος του 2012, η ανεργία θα αγγίζει το 28%, γεγονός που σε συνδυασμό με το ότι, όπως εκτιμάται, οι τιμές των προϊόντων θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα και οι μισθοί θα μειωθούν και άλλο, θα οδηγήσει την αγοραστική δύναμη των Ελλήνων, στο επίπεδο της δεκαετίας του '70.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, επιστημονικού συνεργάτη του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, Σάββα Ρομπόλη, στο τέλος του 2012 η στατιστική ανεργία θα είναι 28%, ενώ ο μέσος όρος του έτους θα ''κάτσει'' μεταξύ 23% και 24%. Πράγμα που σημαίνει ότι θα βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας 1.200.000 άτομα.

Για να τελειώνουν τα παραμύθια...

Χειρότερη και από έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν η λύση του «geuro», σύμφωνα με τον Γερμανό καθηγητή οικονομικών και μέλος της «ομάδας των σοφών» που συμβουλεύει την καγκελαρία, Πέτερ Μπόφινγκερ.
Σε άρθρο του με τίτλο «Geuro, σε φοβάμαι», το οποίο δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Der Spiegel, ο κ. Μπόφινγκερ αναφέρεται στην πρόταση του επικεφαλής οικονομολόγου της «Ντόιτσε Μπανκ» (Deutsche Bank), Τόμας Μάγιερ για την παράλληλη κυκλοφορία ενός δεύτερου νομίσματος μαζί με το ευρώ στην Ελλάδα.

H "φτώχεια" θέλει καλοπέραση...

Μαζί με τις σελίδες του... ημερολογίου του Άκη Τσοχατζόπουλου έρχονται στο φως κι άλλα στοιχεία για τη συμπεριφορά της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, που παραμένει προφυλακισμένη όπως ο σύζυγος της για ξέπλυμα χρήματος, εμφανίζεται να είναι κάτοχος πιστωτικής κάρτας της ελβετικής τράπεζας UBS, με πιστωτικό όριο 50.000 ελβετικά φράγκα ή 32.000 (με την ισοτιμία του 2003).
Τα οποία μάλιστα ξόδεψε μέσα σε μόλις δυο εβδομάδες.
Ήταν καλοκαίρι του 2003 όταν η Βίκυ Σταμάτη πλήρωσε με τη συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα πανάκριβες αγορές,

Νικόλαος Στέλλας

«Παπά, πες τε στους γονείς μου
να με συγχωρέσουν για τον πόνο
που τους προκάλεσα»
Ο Νικόλαος Στέλλας γεννήθηκε στην Πάρο το 1921 και ήταν το πέμπτο από εννέα παιδιά της οικογένειας του Γιακουμή Στέλλα και της Μαριγώς Κυδωνιέως. Τον Μάϊο του 1944 και ενώ η Πάρος τελούσε υπό Γερμανική κατοχή, ο Νικόλαος Στέλλας συμμετείχε σε επιχείρηση δολιοφθοράς κατά των Γερμανών με το παρακάτω ιστορικό:
Στην περιοχή Τρυπητή αποβιβάζονται τη νύχτα της 14ης Μαΐου, ομάδες κομάντος αποτελούμενες κυρίως από Άγγλους και Έλληνες με επικεφαλής τον Δανό λοχαγό Anders Lassen.  Αρχικά κρύβονται σε μια παρακείμενη σπηλιά και στη συνέχεια οδηγούνται στην κατοικία του Ιακώβου Στέλλα που βρίσκεται στη θέση Άη-Γιώργης παίρνοντας σαν οδηγό και συνεργάτη τον υιό του Νικόλα (που εργαζόταν στο αεροδρόμιο) μαζί με τους αδελφούς του Μανώλη και Χρήστο* ο οποίος γνώριζε να τους οδηγήσει προς τα χωριά και το αεροδρόμιο, αφού αποστολή τους ήταν η δολιοφθορά των Γερμανών και των εγκαταστάσεών τους.

Μεγαλειώδες αφιέρωμα της ΝΕΤ στους Ανεξάρτητους Έλληνες 24/5/2012 ..

Το μεγαλειώδες αφιέρωμα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της ΝΕΤ στους Ανεξάρτητους Έλληνες, στις 24/5/2012!
Δέκα πέντε ΟΛΟΚΛΗΡΑ δευτερόλεπτα...
Ούτε τα προσχήματα πια; 
Δείτε...

Παράταση για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών

Παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τα νομικά και φυσικά πρόσωπα, καθώς και για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Η προθεσμία για τις δηλώσεις των νομικών προσώπων καθώς και για την υπαγωγή στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη λήγουν στο τέλος του μήνα, ενώ η υποβολή δηλώσεων από τα φυσικά πρόσωπα στις 15 Ιουνίου.

Σούρλας: ο ένας εξυμνεί τον άλλον που εξύβρισε και τελικά τον αγκαλιάζει και τον ασπάζεται

"ΘΕΛΩ να ολοκληρώσω αυτή την πορεία, υπηρετώντας με αίσθημα ευθύνης αυτό που λέγεται συνέπεια, η οποία δυστυχώς λείπει από την πολιτική..."
ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στις προεκλογικές συνεργασίες πολιτικών με τη Νέα Δημοκρατία
Τηρώντας στο ακέραιο την προεκλογική του δέσμευση, ο μακροβιότερος Βουλευτής Μαγνησίας Γιώργος Σούρλας, του οποίου το όνομα ταυτίστηκε με την αποκάλυψη του σκανδάλου Κοσκωτά, σε έναν από κοινού τότε αγώνα με τον αείμνηστο κουμπάρο του Παύλο Μπακογιάννη, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την πολιτική.

Υποσχέσεις αλλά και αμηχανία για το ελληνικό ζήτημαΤο ελληνικό ζήτημα προκαλεί αμηχανία εντός της ΕΕ
Αναλυτές ερμηνεύουν τη στάση του Ολάντ στα συμφραζόμενα των επικείμενων βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία. Εκτιμάται ότι μετά τις 17 Ιουνίου θα είναι πιο εύκολο για το Γάλλο πρόεδρο να καταλήξει σε συμβιβαστικές προτάσεις με το Βερολίνο.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ : Grexit

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Μας τα έλεγαν όμως....

Γράφει ο Μάκης Π.
Άκουσα χθές την κυρία Μπακογιάννη να δηλώνει (μεταξύ άλλων) αναφορικά
με τις περίφημες διαρθρωτικές αλλαγές ότι, εκείνη .... "τα έλεγε στο
παρελθόν".
Το λεπτό σημείο όμως σήμερα δεν είναι αν τα έλεγαν οι πολιτικοί ή δεν
τα έλεγαν. Αυτό που έχει σημασία εν προκειμένω είναι το πότε τα έλεγαν
και σε ποιούς.....

Ανακοίνωση Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με μεταθέσεις Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών


Από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν θα πραγματοποιηθούν μεταθέσεις Αξιωματικών, Υπαξιωματικών, Οπλιτών, ούτε και θα γίνει προεργασία από τα Γενικά Επιτελεία, πλην μεταθέσεων σε ΣΕΘΑ και ΑΔΙΣΠΟ και των Οπλιτών από τα ΚΕΝ.

Παίρνουν και επίδομα πλυσίματος χεριών

Μόνο στο ελληνικό Δημόσιο αυτά…
Παίρνουν και επίδομα πλυσίματος χεριών
Παρά την εφαρμογή του Μνημονίου και του ενιαίου μισθολογίου που «κούρεψε» αρκετές κατηγορίες επιδομάτων, έπειτα από εντατικές έρευνες, εντοπίστηκαν αρκετά επιδόματα που εξακολουθούν να εισπράττονται ακόμα.
Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος», πολλά από αυτά αν και δεν καταγράφονται κάπου επισήμως, καταβάλλονται με την μορφή έκτακτων εισφορών ή χρηματικών επιβραβεύσεων.
Από όλα αυτά τα επιδόματα, το δημοσίευμα ξεχώρισε τα πιο χαρακτηριστικά:

Σχέδια παρέμβασης στον τύπο και το ιντερνετ κατέστρωνε ο Άκης

Κοίτα να δείς που ο Άκης ήθελε να μας χώσει λεφτά και δεν το ξέραμε ! Φτου gamoto, δεν προλάβαμε να δούμε πώς είναι το σοσιαλιστικό χρήμα...

Πάνω από 270.000 ευρώ ζητούσαν δημοσιογράφοι για να εξωραΐσουν το προφίλ του Άκη Τσοχατζόπουλου στην κοινή γνώμη.

Bild: Ελληνίδα μας ζητάει 70 δισ. ευρώ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, η 29χρονη Βίκυ Βουλβουκέλη, μέλος του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες", ζητάει 70 δισ. από τη γερμανική κυβέρνηση σαν αποζημίωση για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το δημοσίευμα με τίτλο "Αυτή η Ελληνίδα μας ζητάει 70 δισ. ευρώ" αναφέρει ότι η Βίκυ Βουλβουκέλη που "μιλάει άπταιστα γερμανικά", ζητά από τη Γερμανία "70 δισ. ευρώ για πολεμικές αποζημιώσεις.
Η Β. Βουλβουκέλη, που μεγάλωσε στη Γερμανία, δηλώνει: "Οι αξιώσεις των αποζημιώσεων από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έχουν ξεχαστεί, η Γερμανία μας χρωστά χρήματα". Η Β. Βουλβουκέλη θέλει, στην περίπτωση συμμετοχής (του κόμματός της) σε κυβερνητικό σχήμα, να καταγραφεί το θέμα των αποζημιώσεων και στη συμφωνία κυβερνητικού συνασπισμού".

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ» ΜΕ ΤΗ ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ


Χ.Ζ: κ. Τσαπανίδου θέλω να κάνω στην αρχή ένα σχόλιο, γιατί αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να περάσω στη διατύπωση της δικής μας θέσης. Οι πολιτικές δυνάμεις που έως την 6η Μαΐου ξόρκιζαν την αντιμνημονιακή ψήφο ως αιτία της απερχόμενης καταστροφής της 8ης Μαΐου, μόλις κάθισε το γνωστό πια εκλογικό αποτέλεσμα, άλλαξαν τη θέση τους προς το διαλλακτικότερο. Άρχισαν να μιλούν για επαναδιαπραγμάτευση, για δυνατότητα διαπραγμάτευσης , ότι μπορεί να γίνει διαπραγμάτευση μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και βεβαίως υπάρχουν και δηλώσεις παραγόντων του εξωτερικού που επαναλαμβάνουν αυτή την καραμέλα περί επαναδιαπραγμάτευσης . Εγώ λοιπόν κάνω μια ερώτηση, γιατί καλό είναι ο καθένας να λέει τη θέση μας, τη θέση του, αλλά καλό είναι και στο πλαίσιο του διαλόγου να θέτει ο ένας στον άλλο ερωτήσεις. Τι ακριβώς θα διαπραγματευτούν;

«ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ» ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Δεύτερη...συνέντευξη μέσα σε μία ώρα κλήθηκε να δώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, ο οποίος σήμερα 24 Μαΐου 2012 περιοδεύει στο νομό Λέσβου.
Μετά τη συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ του νησιού, ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την Καλλονή, όπου σε καφετέρια της πόλης, οι κάτοικοι τον «ανέκριναν» για περισσότερο από μισή ώρα, με ερωτήσεις που έπιαναν όλο το φάσμα της επικαιρότητας.

κ. Βελόπουλε..τι έγινε με το Αγγλικό δίκαιο και τα πετρέλαια; Tα έκανες "γαργάρα"..;;

Όπως είναι γνωστό ο κ. Βελόπουλος προσχώρησε στην Ν.Δ, παρά τα όσα δήλωνε μετ επιτάσεως, προ δυο μηνών περί του αντιθέτου (Δείτε ΕΔΩ).

Υπάρχει όμως ένα μείζον θέμα εδώ ...

Ο κ. Βελόπουλος όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί έχει δηλώσει καθαρά-ξεκάθαρα, ότι:
"Με Αγγλικό δίκαιο δεν γίνεται εκμετάλλευση της ενέργειας !!!

Κράτα το βίντεο κ. πρόεδρε..να με κάνεις ρόμπα (Βίντεο)

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Βελόπουλου στην εκπομπή "ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ", με παρουσιαστή τον Αντώνη Αντωνάκο της 2/3/2012.

Δείτε προσεκτικά στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε για την στήριξή του στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ και για το αν θα φύγει...

Και μόνο για τον πόλεμο που κάνουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ...

e-Επιλογές της 23/05/2012

Bουτσινός:θα βρίσκομαι και πάλι στις επάλξεις με τους «Ανεξαρτήτους Έλληνες»


ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΑΡΙΟΥ ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ
Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου και διάφορά σχόλια που ακούγονται, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση προσχώρησής μου σε άλλο ψηφοδέλτιο και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, θα βρίσκομαι και πάλι στις επάλξεις με τους «Ανεξαρτήτους Έλληνες».
Τέτοιες «μεταγραφές» τύπου Ντόρας Μπακογιάννη, μπορεί να είναι της μόδας το τελευταίο διάστημα, όμως έχουν προφανή στόχο την πολιτική επιβίωση δοκιμασμένων προσώπων που δεν κατάφεραν να πετύχουν θετικό αποτέλεσμα στις εκλογές της 6ης Μαΐου και ψάχνουν τρόπο να εξασφαλίσουν μια θέση στο κοινοβούλιο.

Kαι οι Ευρωπαίοι φοβέρα θέλουν...

Από τη λιτότητα στην ανάπτυξη; 
Στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών απόψε το βράδυ, οι 27 ευρωπαίοι ηγέτες θα αναζητήσουν τη μαγική λύση που θα οδηγήσει την Ευρώπη από την λιτότητα στην ανάπτυξη. Νέο γερμανικό "όχι" στο ευρωομόλογο
Τι ακριβώς θέλει ο Ολάντ; Αυτό το ερώτημα απασχολεί εδώ κι εβδομάδες τους αρχηγούς κρατών της Ευρώπης. Ο Γάλλος πρόεδρος επιμένει ότι ο καλύτερος δρόμος εξόδου από την κρίση δεν είναι η λιτότητα, αλλά κυρίως η τόνωση της ανάπτυξης. Ποτέ όμως δεν έδωσε να καταλάβουν πώς θέλει να υλοποιήσει αυτή την αλλαγή προς την ανάπτυξη.
Γαλλικό μοντέλο για έξοδο από την κρίση

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ BBC: ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΤΑ 23% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΚΟ!!!

Μεταβολή στην ισορροπία δυνάμεων γύρω από το διαπραγματευτικό τραπέζι για το Ελληνικό χρέος διαπιστώνει η οικονομική συντάκτης του BBC, Στέφανι Φλάντερς σε ανάλυσή της για την ιστοσελίδα του Βρετανικού δικτύου……………..Στην ανάλυσή της συντάκτριας του BBC τονίζεται ότι η χώρα πλήρωσε το 2011 περισσότερο τόκο κατά 23% περισσότερο σε σχέση με το 2010, παρά τα «φθηνά» δάνεια από τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ (σ.σ. ειρωνικά τα εισαγωγικά της συντάκτριας). Η Στέφανι Φλάντερς σημειώνει ότι αν μελετήσει κανείς προσεκτικά

Ο Πάνος Καμμένος στο Δελτίο Ειδήσεων του Real FM

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ (βλέπε κωλοτούμπες) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Στα 280,3 δις το δημόσιο χρέος, δεν βγαίνει ο λογαριασμός

Κατά 87 δις μειώθηκε το δημόσιο χρέος μετά το PSI, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου παρήγορο, καθώς παραμένει μη διαχειρίσιμο, αφού συνοδεύεται από μια βαθιά ύφεση, που δυσκολεύει την αποπληρωμή των δανειακών μας υποχρεώσεων.
Ήδη, με τα όσα έχουμε δανειστεί μέχρι σήμερα, πρέπει να καταβάλλουμε σε τοκοχρεωλύσια το ποσό των...

"Να κάνουν κι άλλα οι Έλληνες"...

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ διατηρεί την πίεση προς την Ελλάδα για την ανάταξη της δημοσιονομικών της λέγοντας ότι πρέπει να καταβληθούν μεγαλύτερες προσπάθειες για την αύξηση των φορολογικών εσόδων και την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, σε συνέντευξή της που μεταδόθηκε σήμερα από το BBC.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ : EUROβυζάρα

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ


«Η ιστορία του αποκλεισμού εκπροσώπων είτε βουλευτών είτε πολιτευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από ενημερωτικές και ειδησεογραφικές εκπομπές των πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών, έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές.
Με εξαίρεση ελαχιστότατες περιπτώσεις είτε καναλιών είτε δημοσιογράφων-συντονιστών που τιμούν τη δεοντολογία, η πλειοψηφία των ηλεκτρονικών ΜΜΕ εννοεί να μην σέβεται όχι μόνο τις αποφάσεις της διακομματικής επιτροπής, αλλά ούτε καν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Σήμερα επικοινώνησα προσωπικά με τους Γενικούς Διευθυντές και τους Διευθυντές Ειδήσεων- Ενημέρωσης των καναλιών που μας έχουν αποκλείσει ή υποβαθμίζουν τις συμμετοχές μας, για να τους επιστήσω την προσοχή με βάση και τις οδηγίες του ΕΣΡ.

O Tσίπρας από παλιά μιλούσε καλά Αγγλικά...

Το έχει πως να το κάνουμε....
Δείτε τον σε βίντεο του 2010...


Οι όροι προεκλογικής προβολής των κομμάτων στα ΜΜΕ

Τους όρους προβολής των κομμάτων και των υποψηφίων βουλευτών στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, καθώς και το ζήτημα της εκλογικής χρηματοδότησης, συζήτησε χτες η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών, που συνεδρίασε υπό την προεδρεία του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών, Αν. Μανιτάκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου και δηλώσεις του υπουργού, η Διακομματική αποφάσισε τα εξής:

Αφού ψήφισαν το μνημόνιο και τα μέτρα, τώρα θέλουν τα αλλάξουν....Όξω ρεεε

Αφού ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο, τον προϋπολογισμό και το νέο μνημόνιο-δανειακή, με τα μέτρα κόλαφος για όλους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.... 
αφού έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους, έρχονται και μας λένε :
Κάναμε λάθος και θέλουμε να αλλάξουμε το μνημόνιο...
Όξω ρεεεε...
Ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε χθες πρόταση για την επίτευξη της αναθεώρησης των όρων της δανειακής σύμβασης, στη βάση της παράτασης της περιόδου δημοσιονομικής προσαρμογής και 6 αξόνων.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ KΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΣΟΝΤΟΣ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΑΚΗ


«Στις 23 Μαϊου η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στην Κάρπαθο. Όπου έξι χρόνια πριν, το 2006, έπεσε μαχόμενος απέναντι στον Τούρκο εισβολέα ο σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης.
Ο αείμνηστος Ηλιάκης ήταν από το Κάστελλο του Ρεθύμνου. Μιλούσε μέσα του η Κρήτη των ηρώων και των αγωνιστών.
Ο αείμνηστος Ηλιάκης πάλεψε για την εθνική μας κυριαρχία και έδωσε τη ζωή του γι’ αυτήν. Και στέφθηκε ως ο άριστος των αρίστων ανάμεσα στους Ικάρους μας, τους ακοίμητους φρουρούς του Αιγαίου.
Ο αείμνηστος Ηλιάκης άφησε πίσω του δύο παιδιά 1,5 και 5 χρόνων και μία γυναίκα. Για να ζουν με αξιοπρέπεια, σε μία Πατρίδα ελεύθερη, τα δικά μας τα παιδιά και οι οικογένειες.

Δεν αναστέλλουν την λειτουργία τους τα ΤΕΙ Αθήνας

Δεν πρόκειται να αναστείλουν την λειτουργία τους τα ΤΕΙ Αθήνας στις 29 και 30 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν αργά το βράδυ.
Στην ανακοίνωση του προέδρου διευκρινίζεται ότι το ΤΕΙ είχε αναστείλει την λειτουργία του για οικονομικούς λόγους, στις 29 και 30 Μαρτίου.

Αυτά είναι τα νέα μέτρα!!!

Ότι και να μας λέτε κύριοι συγκυβερνώντες... ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!!!

ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ.Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Συνέδριο του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προανήγγειλε ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος μιλώντας απόψε στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος σε όλους τους βουλευτές και τους πολιτευτές των εκλογικών περιφερειών του νομού Αττικής.
Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αντικατασταθούν οσοι είναι πρώτοι στα ψηφοδέλτια ή οι αναπληρωματικοί τους, όπως έγινε αλλού με ανταλλάγματα και δοσοληψίες.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τιμούν τον αγώνα όλων των υποψηφίων, δείγμα ότι το κίνημα θέλει να επαναφέρει στην πολιτική τη χαμένη ηθική της.

e-Επιλογές της 22/05/2012

Λέτε να πληρώνουν εισιτήριο ;;


Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

96 δισ. ευρώ δόθηκαν μυστικά στις ελληνικές Τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ;;

Σας το είχαμε αποκαλύψει χθες ΕΔΩ...
Ήρθε όμως και άρθρο των Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς, που επιβεβαιώνει τα όσα σας λέγαμε...
To απόκρυψαν και είπαν ψέμματα στον λαό γιά τα αποθέματα των τραπεζών
96 δισ. ευρώ δόθηκαν μυστικά στις ελληνικές Τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Το γεγονός πιστοποιεί ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση ''εκδίωξης'' της Ελλάδας από ευρώ-ευρωζώνη
Oι ''Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς'' ξεσκεπάζουν τα βρώμικα παιχνίδια χυδαίας παραπληροφόρησης και τρομοκράτησης του λαού της Ελλάδας, περί ευρώ, αποθεμάτων τραπεζών κλπ

Secret Central Bank Aid Props Up GreekBanks...Διαβάστε
''...There has been no official announcement. No terms or conditions have been disclosed. But Greece’s banking system is being propped up by an estimated 100 billion
euros or so of emergency liquidity provided by the country’s central bank - approved secretly by the European Central Bank (ECB) in Frankfurt. If Greece were to leave the eurozone, the immediate cause might be an ECB decision to pull the plug...''

Oι Στρατιωτικές ηγεσίες έγιναν "βιομήχανοι" και είναι "large" ;;

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), έκανε προσφυγή για 11 εκατομμύρια ευρώ, αποθεματικό, που τους κούρεψε η ΤτΕ. (Δείτε ΕΔΩ )
Τα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων αν και έχασαν πολλαπλάσια ακόμα.......το ψάχνουν. 
Τελικά, οι ηγεσίες αναζητούν/συζητούν...... τη χαμένη στρατηγική προσέγγιση....

Δείτε το τραγούδι του Μοντενέγκρο: "Euro Neuro"

Πρώτα οι Άνθρωποι

Του Μάκη Παρασκευά
Οδηγείς ήρεμα το αυτοκινητάκι σου, περνάς τη διασταύρωση νόμιμα και
ωραία με ΠΡΑΣΙΝΟ το φως του σηματοδότη της τροχαίας, κι αφού κάνεις και 5-10 χιλιόμετρα ακόμη , εμφανίζεται αίφνης ένας "Ευρωπαίος"
τροχονόμος και σου δίνει κλήση για παραβίαση του σηματοδότη που
συνάντησες πριν από από ένα τέταρτο της ώρας.........
Και ρωτάς απορημένος : " Τι έκανα ; Με πράσινο πέρασα.....απ' ότι θυμάμαι...."
Και σου απαντά :

Βυζάντιο & Α’ Σταυροφορίες….2ο μέρος

Παρακμή (1071 – 1081)
Παρ’ όλη τη στρατιωτική οργάνωση, τόν πλούτο, τις τεχνικές γνώσεις, τή θαλάσσια υπεροχή καί τήν υψηλή διπλωματία, η εσωτερική διαφθορά καί απληστία της αριστοκρατίας έφεραν τήν ύφεση και στό τέλος τήν καταστροφή του μεσαιωνικού κράτους των Ελλήνων. Οι Βυζαντινοί ήταν σέ αριθμό και τεχνικό εξοπλισμό ικανοί νά αναχαιτήσουν τίς εχθρικές επιθέσεις, αλλά η δiαφθορά καί οι ραδιουργίες έφεραν τήν καταστροφή, η οποία ξεκίνησε μέ τήν τραγικότερη  μάχη της ρωμιοσύνης στό Μαντζικέρτ τό έτος 1071.

Σίλας: Στο μυαλό του Τσίπρα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του wallnews

Ψήφισε στη μεγάλη δημοσκόπηση του wallnews και πες μας την άποψή σου! 

Το wallnews ζει στον παλμό των εκλογών και θέλει να αφουγκραστεί την άποψη του κόσμου.
 

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βλέπετε live εδώ!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την στήριξή σας! Στην δικαιοσύνη ο Μίχαλος κατά της ΤτΕ. Τα ντοκουμέντα της ληστείας.

olympiada 

Καιρός να ανοίξουν τα στόματα. Δείτε το έγγραφο ντοκουμέντο που έστειλε η ΤτΕ στο ΕΒΕΑ, όπου τους ενημερώνει ότι… έχασαν τις καταθέσεις τους! Μιλάμε για την μεγαλύτερη ληστεία στην πολιτισμένης ως Δύση σε καιρό ειρήνης. Λήστεψαν κάθε περιουσιακό στοιχείο του Ελληνικού λαού για να ξεφορτώσουν οι τοκογλύφοι. Οι άνθρωποι είναι εκπρόσωποι των κερδοσκόπων, όπως πλέον και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι.

Φύγε ‘συ, έλα ‘συ!

Πανελλαδικές: Μυστικά διατροφής για καλές επιδόσεις

Η σωστή διατροφή μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να αποδώσουν καλύτερα στις εξετάσεις τους και να θέσουν υπό έλεγχο το στρες.
Όπως εξηγεί ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Δημήτρης Π. Μπερτζελέτος, η άρτια προετοιμασία των μαθητών περνάει από τον προγραμματισμό, όχι μόνο του ίδιου του διαβάσματος, αλλά και από αυτόν στη διατροφή.
«Σκοπός είναι η επίτευξη καλής γενικής υγείας και θρεπτικής κατάστασης», λέει. «Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να κάνουν πολλά, αλλά μικρά γεύματα στη διάρκεια της ημέρας».
Ο κ. Μπερτζελέτος παρέχει τις εξής συμβουλές για να πάνε όλα καλά:

Σρατιωτικά βυτιοφόρα «φούλαραν» ιδιώτες!

καύσιμα στρατός

ΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΙΔΙΩΤΩΝ

Πέντε άτομα, εκ των οποίων δύο Αξιωματικοί του Στρατού και ένας πολιτικός υπάλληλος στρατιωτικής μονάδας, συνελήφθησαν για διακίνηση καυσίμων από στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε ιδιώτες στη Λάρισα.
Η μετάγγιση των καυσίμων γινόταν σε  δεξαμενές και βαρέλια σε αγρόκτημα ή/και σε ιδιωτικά βυτιοφόρα καυσίμων μέσα σε αποθήκη στο Ομορφοχώρι Λάρισας. Πάνω από 45.000 λίτρα καυσίμων έχουν διακινηθεί τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια.  
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης καυσίμων από στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Λάρισα σε ιδιώτες πρατηριούχους υγρών καυσίμων της περιοχής. Το κύκλωμα μετάγγιζε τα υγρά καύσιμα του Στρατού σε μεγάλες δεξαμενές που είχαν τοποθετηθεί σε αγρόκτημα στο Ομορφοχώρι Λάρισας και σε βυτιοφόρα των ιδιωτών πρατηριούχων μέσα σε αποθήκη της περιοχής.

Η αναφορά – σοκ του Άκη για τα CDS: Αφιερωμένο εξαιρετικά στα γαλαζοπράσινα λαμόγια των τραπεζικών payrolls!!!

olympiada

Το ίδιο παρακράτος προσπαθούσε να επηρεάσει την δικαιοσύνη, το ίδιο παρακράτος τραπεζίτη, λαδώνει πολιτικούς και δημοσιογράφους για να θάψουν και να γελοιοποιήσουν το θέμα των CDS.

Δυστυχώς για σας, καταλάβαμε γιατί τέτοιος οίστρος. Γιατί τόσο χρήμα σε “γαλάζια παιδιά”. Πόσες off-shore είπαμε έχεις; Πόσες;;; Παίζουν και ομόλογα;

Άρης: χιλιάδες πολίτες, μπορούν να ευελπιστούν ότι είτε θα επενδύσουν είτε θα εργαστούν σε αιολικά πάρκα ή σε φωτοβολταϊκά !!Υπέρμαχος της "πράσινης ανάπτυξης" εμφανίστηκε xθες ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, όπου μάλιστα εγκάλεσε τον κύριο Δρίτσα του ΣΥΡΙΖΑ ότι "δεν θέλουν την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών και αιολικών πάρκων στην Ελλάδα!"
Θα τρελλαθούμε τελείως σε αυτή την χώρα... Να ακούμε πολιτικό της Νέας Δημοκρατίας να υπερασπίζεται το μεγάλο όραμα του Γιώργου Παπανδρέου, που μάλιστα είχε εγγυηθεί και ...800,000 θέσεις εργασίας στο αντικείμενο!