Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Bουτσινός:θα βρίσκομαι και πάλι στις επάλξεις με τους «Ανεξαρτήτους Έλληνες»


ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΑΡΙΟΥ ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ
Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου και διάφορά σχόλια που ακούγονται, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση προσχώρησής μου σε άλλο ψηφοδέλτιο και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, θα βρίσκομαι και πάλι στις επάλξεις με τους «Ανεξαρτήτους Έλληνες».
Τέτοιες «μεταγραφές» τύπου Ντόρας Μπακογιάννη, μπορεί να είναι της μόδας το τελευταίο διάστημα, όμως έχουν προφανή στόχο την πολιτική επιβίωση δοκιμασμένων προσώπων που δεν κατάφεραν να πετύχουν θετικό αποτέλεσμα στις εκλογές της 6ης Μαΐου και ψάχνουν τρόπο να εξασφαλίσουν μια θέση στο κοινοβούλιο.

Η αξιοπιστία στην πολιτική, η οποία σήμερα αμφισβητείται όσο ποτέ, κερδίζεται μέσα από σταθερές θέσεις και αρχές και όχι με καιροσκοπικές αλλαγές και «κωλοτούμπες» που έχουν γνώμονα το προσωπικό όφελος.
Ξεκινήσαμε έναν δύσκολο αγώνα να μεταδώσουμε σε όλους τους Κυκλαδίτες, την εναλλακτική εθνική μας αντιπρόταση και το όραμά μας για μια Ελλάδα κυρίαρχη και υπερήφανη κόντρα στη βίαιη οικονομική επιδρομή που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια προς την ελληνική οικογένεια, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία.
Οι πολίτες μας πίστεψαν και μας εμπιστεύτηκαν, εναποθέτοντας ελπίδες σε μας και δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε. Συνεχίζουμε με σταθερό βηματισμό για την τελική νίκη στις 17 Ιουνίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.