Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

κ. Βελόπουλε..τι έγινε με το Αγγλικό δίκαιο και τα πετρέλαια; Tα έκανες "γαργάρα"..;;

Όπως είναι γνωστό ο κ. Βελόπουλος προσχώρησε στην Ν.Δ, παρά τα όσα δήλωνε μετ επιτάσεως, προ δυο μηνών περί του αντιθέτου (Δείτε ΕΔΩ).

Υπάρχει όμως ένα μείζον θέμα εδώ ...

Ο κ. Βελόπουλος όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί έχει δηλώσει καθαρά-ξεκάθαρα, ότι:
"Με Αγγλικό δίκαιο δεν γίνεται εκμετάλλευση της ενέργειας !!!

Έγινε αντικείμενο για στοχοποίηση ο Βελόπουλος με όλες τις απόρρητες έρευνες, με αυτα που είπα για την χούντα, ότι προκήρυξε η χούντα άδειες για εξόρυξη πετρελαίου σε δραχμή...και σήμερα τις επαναπροκηρύσσουν αλλά με το Αγγλικό δίκαιο για να μας παγιδεύσουν και να μας τα κατασχέσουν...."

Τώρα κ. Βελόπουλε που πήγατε στην Ν.Δ, η οποία έχει υπογράψει το 2ο μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση, όπου περιέχεται η παραίτηση από τον εθνική κυριαρχία επί της κρατικής περιουσίας και ισχύει το Αγγλικό δίκαιο..
Τι έχετε να μας πείτε;;
Aναιρείτε αυτά που λέγατε, τα κάνατε "γαργάρα"..ή θα πείσετε την Ν.Δ και τον κ. Σαμαρά να τα αλλάξουν όλα αυτά;;
Για να ξέρουμε τι λέμε και τι να περιμένουμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.