Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

«Θέλουμε να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη»

Υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ τάσσονται οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας και της Γαλλίας, Σόιμπλε και Μοσκοβίσι, που συναντήθηκαν χθες στο Βερολίνο.
«Θέλουμε να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη…και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου αυτός ο στόχος να επιτευχθεί», διαμήνυσαν από το Βερολίνο μετά τη συνάντησή τους Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Πιέρ Μοσκοβίσι. Ωστόσο, δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα στις συμφωνίες με την Αθήνα, πρόσθεσε ο γερμανός υπουργός.
Ο Μοσκοβίτσι τόνισε ότι οι Έλληνες πρέπει να παραμείνουν μέλη της ευρωζώνης και με τη σειρά του διευκρίνισε ότι οι μεταρρυθμίσεις στην Αθήνα είναι απαραίτητες.
Θα πρέπει να αναγνωριστούν οι προσπάθειες των Ελλήνων, υπογράμμισε σε άλλο σημείο ο γάλλος υπουργός και πρόσθεσε πως η Ευρώπη πρέπει να στείλει εν μέσω ύφεσης ισχυρά μηνύματα στους Έλληνες και να τους ενθαρρύνει. Στις επικείμενες εκλογές οι Έλληνες θα αποφασίσουν για το μέλλον τους, είπε ο κ. Μοσκοβίσι.
Deutsche Welle

1 σχόλιο:

  1. Ο τίτλος κατά τη γνώμη μου θα ήταν πιο διαφωτιστικός, αν ήταν πιο πλήρης. Θα μπορούσε δηλαδή να είναι κάπως έτσι: "Θέλουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη, γι'αυτό η Αθήνα πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα". Αλλιώς η είδηση μοιάζει να αναρτάται από τον Alexis και τον περίγυρό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.