Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Αυτά είναι τα νέα μέτρα!!!

Ότι και να μας λέτε κύριοι συγκυβερνώντες... ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!!!

ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ.
Πηγή

2 σχόλια:

 1. Με πόσα από αυτά διαφωνείτε ακριβώς?
  Γιατί αν αυτά είχε τολμήσει να τα εφαρμόσει ο Κ. Καραμανλής το 2004, σήμερα θα ζούσαμε σε μία διαφορετική και καλύτερη Ελλάδα. Οι πλειοψηφία των μεταρρυθμίσεων που προβλέπονται στο παραπάνω κείμενο έπρεπε να είναι κανόνας εδώ και δεκαετίες.
  Δε συζητάω για τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, γιατί αν τα εφάρμοζε θα έρχονταν σε αντίθεση με την ίδια του την κρατικοδίαιτη και πελατειακή υπόσταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. α. Ευχαριστώ για τη δημοσίευση και ζητώ συγγνώμη για το "οι πλειοψηφία". Καλό θα ήταν να έκανα μία προεπισκόπηση πριν τη δημοσίευση.
  β. Όταν βρείτε λίγο χρόνο ας κοιτάξετε τις παραπάνω δράσεις μία-μία και να τις σχολιάσετε. Είμαι βέβαιος ότι στο σύνολο των επτά σελίδων (εξαιρουμένων των δύο πρώτων σημείων) θα ταυτιστούμε ως προς την αναγκαίοτητά τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.