Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Η επιστροφή της Ντόρας στη ΝΔ με τα μάτια του "Ψαλιδοχέρη" (βίντεο)

Ο "Ψαλιδοχέρης" σας παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την επικείμενη επιστροφή της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη ΝΔ.
Στο κόμμα από το οποίο "αποκεφαλίστηκε" όταν υπερψήφισε το Μνημόνιο τον περασμένο Φεβρουάριο. Τα σενάρια πλέον για πολιτικούς συνασπισμούς είναι πολλά.
Δείτε πώς αντιλαμβάνεται τη συνεργασία ΝΔ και ΔΗ.ΣΥ. στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.


1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.