Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ


«Η ιστορία του αποκλεισμού εκπροσώπων είτε βουλευτών είτε πολιτευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από ενημερωτικές και ειδησεογραφικές εκπομπές των πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών, έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές.
Με εξαίρεση ελαχιστότατες περιπτώσεις είτε καναλιών είτε δημοσιογράφων-συντονιστών που τιμούν τη δεοντολογία, η πλειοψηφία των ηλεκτρονικών ΜΜΕ εννοεί να μην σέβεται όχι μόνο τις αποφάσεις της διακομματικής επιτροπής, αλλά ούτε καν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Σήμερα επικοινώνησα προσωπικά με τους Γενικούς Διευθυντές και τους Διευθυντές Ειδήσεων- Ενημέρωσης των καναλιών που μας έχουν αποκλείσει ή υποβαθμίζουν τις συμμετοχές μας, για να τους επιστήσω την προσοχή με βάση και τις οδηγίες του ΕΣΡ.

Λυπάμαι που καταφεύγω σε αυτή την ανακοίνωση, γιατί 45 χρόνια στη μάχιμη δημοσιογραφία δεν ήθελα ποτέ να είναι οι Νόμοι και οι Οδηγίες ή οι διαμαρτυρίες που θα μου επέβαλλαν να κάνω τη δουλειά μου.
Ζητώ τη συμπαράσταση και την κατανόηση των επαγγελματιών δημοσιογράφων για αυτά τα αυτονόητα που ζητώ εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».


2 σχόλια:

  1. προσπαθούν να δημιουργήσουν τεχνητό δίπολο ΝΔ-Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον "τρίτο πόλο" τον έχουν δεί, ή την τελική λύση τρία;;; θα αναθεματίζουν την ωρα που μπλέχτικαν με την πολιτική.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.