Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Δεν αναστέλλουν την λειτουργία τους τα ΤΕΙ Αθήνας

Δεν πρόκειται να αναστείλουν την λειτουργία τους τα ΤΕΙ Αθήνας στις 29 και 30 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν αργά το βράδυ.
Στην ανακοίνωση του προέδρου διευκρινίζεται ότι το ΤΕΙ είχε αναστείλει την λειτουργία του για οικονομικούς λόγους, στις 29 και 30 Μαρτίου.
Τώρα επανέρχεται στο θέμα, προειδοποιώντας ότι επειδή συνεχίζονται τα οικονομικά προβλήματα δεν θα προβεί σε μετεγγραφές, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει θέμα νέας αναστολής της λειτουργίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.