Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Ευρώ ή δραχμή; Αβραμόπουλος...να τελειώνουμε οριστικά με την αναπαραγωγή ενός ψεύτικου διλήμματος...

Διαβάστε τι δήλωσε σε σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο κ. Αβραμόπουλος:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το διακύβευμα είναι ευρώ ή δραχμή;
Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Να τελειώνουμε οριστικά με την αναπαραγωγή ενός ψεύτικου διλήμματος
που χρησιμοποιείται στον εσωτερικό κομματικό ανταγωνισμό, αναπαράγεται στο εξωτερικό από συμφέροντα που κερδοσκοπούν και, τελικώς, βλάπτει τη χώρα.
Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της
ευρωζώνης, σύντομα, δε, θα ανακτήσει τη θέση της ως ισότιμου και σημαντικού μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τα κόμματα που αντιπροσωπεύουν την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι ταγμένα υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ. Οι δε πρόσφατες δηλώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων επιβεβαιώνουν την σταθερή θέση της χώρας μας στην Ευρωζώνη (Γιούνγκερ 15/5/2012).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.