Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Oι Στρατιωτικές ηγεσίες έγιναν "βιομήχανοι" και είναι "large" ;;

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), έκανε προσφυγή για 11 εκατομμύρια ευρώ, αποθεματικό, που τους κούρεψε η ΤτΕ. (Δείτε ΕΔΩ )
Τα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων αν και έχασαν πολλαπλάσια ακόμα.......το ψάχνουν. 
Τελικά, οι ηγεσίες αναζητούν/συζητούν...... τη χαμένη στρατηγική προσέγγιση....
της καρέκλας;  
Γιατί άραγε δεν ενδιαφέρονται για τα τα εφ΄άπαξ, τα μερίσματα , τα υποχρεωτικά ασφαλιστικά προγράμματα των τέκνων (ΒΕΑ)...των χιλιάδων στρατιωτικών;;
Δεν τους αφορούν; 
Μήπως  γιατί, αυτοί,  τα έχουν πάρει...
ή μήπως αίφνης οι Στρατιωτικές ηγεσίες έγιναν "βιομήχανοι" και είναι "large" με το να μην προσφεύγουν δικαστικά κατά της ΤτΕ...;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.