Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Πανελλαδικές αύριο με Νεοελληνική γλώσσα

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν αύριο οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η ώρα έναρξης των εξετάσεων είναι στις 8:30 το πρωί, και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8 το πρωί.    

Στο υπουργείο Παιδείας είμαστε καθ' όλα έτοιμοι και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διενέργεια των πανελλαδικών εξετάσεων, επανέλαβε η υπουργός Παιδείας Αγγελική Ευφροσύνη Κιάου μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκυριακο στη ΝΕΤ», επισημαίνοντας ότι η προετοιμασία είχε γίνει από τον προκάτοχό της Γιώργο Μπαμπινιώτη, ενώ τα ειδικά τετράδια, στα οποία θα γράψουν οι υποψήφιοι, βρίσκονται ήδη στα σχολεία. Οι όποιες αλλαγές γίνουν, εξαιτίας των εκλογών, δεν πλήττουν τον κύριο όγκο των υποψηφίων, τόνισε η υπουργός, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν μόνον στα ειδικά μαθήματα και στις επαναληπτικές εξετάσεις. Η εξέταση των Αγγλικών ενδέχεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.