Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ! ΤΟΝ AΚΗ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΑ CDS!

olympiada 

Συντριπτικό αυτό που αποκαλύπτει η Καθημερινή που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς και βέβαια εξευτελίζει όσους πρισπάθησαν να υποβαθμίσουν ή ακόμα και να γελοιοποιήσουν το σκάνδαλο.
Δυστυχώς εμπλέκεται και ένα παρακράτος εσχάτως κατ’ επάγγελμα νεοδημοκράτες, μυστικοσύμβουλοι,δημοσιογράφοι και παραδημοσιογράφοι που ξαφνικά αγαπήθηκαν απο το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τραπεζίτη συνυφασμένο με το ΠΑΣΟΚ και την διαπλοκή… Το ψέμμα εντέλει έχει κοντά ποδάρια.

Πανηγύριζε ο Τσοχατζόπουλος ότι ο Παπαδήμος θα έκλεινε την υπόθεση των CDS…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.