Σάββατο, 14 Απριλίου 2012

Παρακαλούμε βοηθήστε...

Ένας συνάνθρωπός μας 24 ετών, χάθηκε σήμερα τα ξημερώματα στις 4 το πρωί στην περιοχή Γόννοι Λάρισας.
Παρακαλώ βοηθήστε...
ΟΝΟΜΑ : ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΙΟΥΡΒΑΣ , ΗΛΙΚΙΑ : 24 ΕΤΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ : ΡΙΤ3054  ΜΟΝΤΕΛΟ: PEUGEOT, ΧΡΩΜΑΤΟΣ :ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΟΝΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2495031251

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας ή θα γίνει όπως το επιθυμεί η Ελλάδα ή δεν θα ανάψει για τους φετινούς αγώνες.

Τα κόμματα της συγκυβέρνησης που οικοδόμησαν τη πλήρη εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας,συνεχίζουν να συμβάλλουν με τη γνωστή τους υποταγή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων,στα απαράδεκτα και επικίνδυνα παιγνίδια σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Έθνους.
Η εξαίρεση Καστελλόριζου-Ρόδου-Δωδεκανήσων από την διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας,δείχνει ότι οι παραδομένοι στα Μνημόνια Κατοχής:

Γιατί δηλώνω παρών

Φίλες και φίλοι,
αισθάνομαι αυτή την φορά την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο.
Παρά την καθημερινή μας επικοινωνία μέσα από αυτό εδώ το ιστολόγιο και παρά το γεγονός ότι εγώ αισθάνομαι ότι απευθύνομαι σε φίλους, οι περισσότεροι δεν με γνωρίζετε προσωπικά, για αυτό επιτρέψτε μου να συστηθώ.
Ονομάζομαι Μιχαλάτος Παναγιώτης είμαι 32 ετών, έχω σπουδάσει Οικονομικά, σπουδάζω Νομικά, εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και είμαι ο αρθρογράφος της Ελεύθερης Γνώμης.
Τα τελευταία 2 χρόνια μέσα από αυτήν εδώ την σελίδα...

Αισθητά μειωμένη η φετινή έξοδος του Πάσχα

Ομαλά κινούνται από το πρωί τα αυτοκίνητα στους εθνικούς δρόμους, αφού, όπως φαίνεται ολοκληρώθηκε χτες το μεγαλύτερο μέρος της εξόδου για το Πάσχα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, η φετινή έξοδος ήτανε εντυπωσιακά μειωμένη σε σχέση με πέρσι.
Ειδικότερα, εφέτος, από την Παρασκευή πριν από το Σάββατο του Λαζάρου, που κλείνουν τα σχολεία και υπολογίζεται οτι αρχίζει σταδιακά η έξοδος από τα μεγάλα αστικά κέντρα, μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή, έφυγαν από την Αθήνα και από τα δύο εθνικά δίκτυα 700.330 αυτοκίνητα. Πέρσι στο ίδιο χρονικό διάστημα έφυγαν 1.306.000 αυτοκίνητα, δηλαδή υπάρχει μείωση της τάξης του 46%.

Η λαμπάδα του Γιώργου...

Ανάσταση με νεφώσεις και βροχές

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό  εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα οι τελευταίοι εκδρομείς για τις εορτές του Πάσχα.
Συνολικά, από τις 6.00 το πρωί της Μ. Πέμπτης έως τις 6.00 το πρωί της Μ. Παρασκευής, από την έξοδο της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου είχαν διέλθει 85.532 οχήματα και από την έξοδο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας είχαν διέλθει 68.684 οχήματα.
Συγκριτικά με πέρσι παρατηρείται μείωση 12%, αφού την ίδια ημέρα είχαν περάσει από τα διόδια στις δυο μεγάλες εθνικές οδούς συνολικά 175.000 οχήματα. 

Ευχές Πάσχα


Ἡ πίστη τοῦ χριστιανοῦ δοκιμάζεται μὲ τὴν Ἀνάσταση τοῦ Χριστοῦ σὰν τὸ χρυσάφι στὸ χωνευτήρι. Ἀπ᾿ ὅλο τὸ Εὐαγγέλιο ἡ Ἀνάσταση τοῦ Χριστοῦ εἶναι τὸ πλέον ἀπίστευτο πράγμα, ὁλότελα ἀπαράδεκτο ἀπὸ τὸ λογικό μας, ἀληθινὸ μαρτύριο γιὰ δαῦτο.
Μὰ ἴσια-ἴσια, ἐπειδὴ εἶναι ἕνα πράγμα ὁλότελα ἀπίστευτο, γιὰ τοῦτο χρειάζεται ὁλόκληρη ἡ πίστη μας γιὰ νὰ τὸ πιστέψουμε. Ἐμεῖς οἱ ἄνθρωποι λέμε συχνὰ πὼς ἔχουμε πίστη, ἀλλὰ τὴν ἔχουμε μονάχα γιὰ ὅσα εἶναι πιστευτὰ ἀπ᾿ τὸ μυαλό μας.
Ἀλλὰ τότε, δὲν χρειάζεται ἡ πίστη, ἀφοῦ φτάνει ἡ λογική. Ἡ πίστη χρειάζεται γιὰ τὰ ἀπίστευτα.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 2012


Με ιδιαίτερη χαρά σας καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχετε στις φετινές εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων για τον εορτασμό του Πάσχα.
Το Πάσχα της Λιβαδειάς αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό έθιμο της πόλης, καθώς συνεχίζει την παράδοση του Ρουμελιώτικου Πάσχα, συγκεντρώνοντας επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, που έρχονται στην περιοχή για να γευτούν τα παραδοσιακά εδέσματα και να γνωρίσουν την πατροπαράδοτη λειβαδίτικη φιλοξενία.
Οι φετινές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί τόσο σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους όσο και με καταξιωμένους καλλιτέχνες στοχεύουν στη ψυχαγωγία των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης μας, ιδίως αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει ολόκληρος ο ελληνικός λαός.

e-Επιλογές της 13/04/2012

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ : "ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ"

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ


Το πρωί γίνεται η Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, είναι η προαναγγελία του μεγάλου γεγονότος και το βράδυ γίνεται η Ακολουθία της Αναστάσεως. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όλα τα φώτα της εκκλησίας σβήνουν και πέφτει παντού σκοτάδι. Στις 12 το βράδυ, ο ιερέας ψάλλει το "Δεύτε λάβετε φως" και βγαίνει με τη λαμπάδα του αναμμένη μέσα από την Ωραία Πύλη και δίνει φως στους εκκλησιαζόμενους.
Στη συνέχεια οι πιστοί βγαίνουν έξω από την εκκλησία, όπου ο παπάς διαβάζει το Ευαγγέλιο της Αναστάσεως και μόλις τελειώσει ψάλλει το "Χριστός Ανέστη..." Αμέσως μετά αρχίζουν να πέφτουν πυροτεχνήματα και βεγγαλικά. 

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πέρασε νομοσχέδιο στα κρυφά, που χαρίζει τα χρέη στους εκδότες και τους καναλάρχες!

Μονόδρομος η απεργία για τους εργαζόμενους
Τη στιγμή που εκδότες και καναλάρχες μειώνουν συστηματικά τους μισθούς, προχωρούν σε αθρόες απολύσεις εργαζομένων και πατούν κάθε εργασιακό δικαίωμα, η κυβέρνηση του Μνημονίου τους έκανε ένα ανέλπιστο δώρο…Δε φτάνει από από το 1989 μέχρι και σήμερα, χρησιμοποιούν χωρίς να έχουν δώσει φράγκο τις τηλεοπτικές συχνότητες, δε [μορε] φτάνει που χρωστούν εκατομμύρια στα ασφαλιστικά ταμεία, δε φτάνει που κουρεύουν μισθούς και αποζημιώσεις, δε φτάνει που καθυστερούν έως και 12 μήνες την καταβολή των δεδουλευμένων… ήρθε η κυβέρνηση, λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών να τους δωρίσει τα χρέη τους! Χρέη που στερούν, ουσιαστικά, τεράστια έσοδα στα δημόσια ταμεία. Χρέη που θα ανακούφιζαν από ακόμη ένα βάρος τους Έλληνες φορολογούμενους.Το νομοσχέδιο… κομπίνα

Και η Pulse δείχνει εννέα κόμματα στην νέα βουλή -Πρώτη η Ν.Δ με έξι μονάδες διαφορά

Nέα Δημοσκόπηση από την Pulse για τον Κυριακάτικο Ελεύθερο Τύπο δείχνει ότι εννέα κόμματα πιάνουν έστω και με αναγωγή το φράγμα του 3% Η διαφορά σε αυτή τη δημοσκόπηση μεταξύ των δύο κομμάτων είναι έξι μονάδες (και τα δυο μαζί τα μεγάλα κόμματα φτάνουν στο 37%). Για την τρίτη θέση ισοβαθμούν στις προτιμήσεις το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ με 11,5%. Ακολουθούν πολύ κοντά σε διψήφιο νούμερο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 9,5% και η ΔΗΜΑΡ με 9%.

"Πείτε στο Πάνο ότι εμείς οι Καλύμνιοι είμαστε Ανεξάρτητοι Έλληνες.Τίποτα δεν μας τρομάζει...

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ

Κορυφαίες μέρες της Ορθοδοξίας και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με τον Εκπρόσωπο του Κινήματος Τέρενς Κουίκ και την Βουλευτή Δωδεκανήσου "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ" των Μνημονίων Μίκα Ιατρίδη,προσκύνησαν τον Επιτάφιο στη Κάλυμνο.
 
Χθες το απόγευμα είχαν συνάντηση γνωριμίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του νησιού,παραχωρώντας ταυτόχρονα συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Πρακολούθησαν τη Σταύρωση στο Ναό της Ευαγγελιστρίας και μετά περπάτησαν στον παραλιακό δρόμο,όπου η υποδοχή του κόσμου κατέγραψε το μήνυμα που θα βγάλει η κάλπη στις 6 Μαίου.Σαν κι αυτο:

Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ βλέπει ο Ραγκούσης

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ
ΤΡΙΟ ΜΠΕΛΚΑΝΤΟ ...


Αναπόφευκτη θεωρεί την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης τονίζοντας πως η σύνθεση της νέας κυβέρνησης θα πρέπει να είναι τριμερής με τη συμμετοχή και της Αριστεράς "για να διαλυθεί επιτέλους το νέφος της εθνικής αυταπάτης

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ..

ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΉΜΑΤΟΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Εκλογές 2012: Τι θα ισχύσει για τους ετεροδημότες, για τα Σώματα Ασφαλείας και τις άδειες

docimastikos 
Υπογράφηκαν από τον υπουργό Εσωτερικών Τ. Γιαννίτση οι εγκύκλιοι για τις εκλογές, με τις οποίες καθορίζονται οι λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας. Σύμφωνα με τις εγκυκλίους, οι οποίες ορίζουν το χρονοδιάγραμμα μέχρι τις εκλογές, η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι…

υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες πολίτες. Εξαίρεση προβλέπεται για τους ψηφοφόρους που έχουν ξεπεράσει το 70ό έτος της ηλικίας τους ή για όσους δε μπορούν να συμμετέχουν για λόγους υγείας.
Αναφορικά με τους ετεροδημότες, θα μπορούν να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους αλλά μόνο εάν έχουν καταθέσει τη σχετική αίτηση στους δήμους που διαμένουν μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2012.

Τα ΝΕΑ αφιερώνουν σήμερα το πρωτόσελιδο τους στον σημερινό μέσο Έλληνα ..."Πειναλέων"!


"Πειναλέων"
Έτσι φαντάζεται σήμερα τον μέσο  Έλληνα, στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα του συγκροτήματος.  
Ναι πειναλέων, κακομοίρη, ρακένδυτο αλλά και ...θυμωμένο (γιατί άραγε) !  Όμως ξεχνούν ότι και αυτοί δεν είναι άμοιροι ευθυνών μιας και όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης υποστήριξαν για τους δικούς τους προφανείς λόγους (του μαζί τα φάγαμε) τις πράξεις των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ (μη εξαιρουμένου  Άκηδων, Τσουκατων και άλλων λουλουδιών του σοσια-ληστικού κόμματος). 

Μεγάλη Παρασκευή και έθιμα

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι ημέρα απόλυτης αργίας και νηστείας. Σχεδόν ολόκληρη η μέρα, αφιερώνεται στην Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και στην Ακολουθία του Επιταφίου. Ο λαός ζει με κατάνυξη το θείο δράμα. Η έντονη του επιθυμία να συμμετάσχει στο πάθος του Κυρίου, διαφαίνεται και από κάποιες απλές, ωστόσο χαρακτηριστικές του πράξεις, τη Μεγάλη Εβδομάδα. 
Στα χωριά της Πυλίας, την Μεγάλη Παρασκευή, πίνουν ξίδι και καπνιά για να δείξουν την αγάπη τους στο Χριστό, που τον πότισαν ξύδι. Στην Κρήτη, τη Μεγάλη Παρασκευή, τρώνε νερόβραστα φαγητά με ξύδι, σαλιγκάρια βραστά, των οποίων το ζουμί μοιάζει με ξύδι.

Στρατφορ: η Ελλάδα πρέπει να πάψει να υπάρχει:

Ακούστε προσεκτικά τους ανθρώπους του Στρατφορ που συμβουλέυουν τη CIA, το Πεντάγωνο και το Αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών...
Δείτε τι λένε αυτοί οι απίστευτοι τύποι..
Δείτε τι απεργάζονται..
Θα τους αφήσουμε;;;

e-Επιλογές της 12/04/2012

Παρέμβαση Λαγκάρντ υπέρ συνασπισμού κομμάτων

Η Κριστίν Λαγκάρντ (Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΝΤ) ήταν προσκεκλημένη στο Brookings Institution και παρουσίασε τις θέσεις του ΔΝΤ με την ομιλία της : "Seizing the Moment – Thinking Beyond the Crisis"

Μετά το πέρας της ομιλίας δέχτηκε ερωτήσεις...
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την κρίση στην χώρα μας.
Δείτε σε αποκλειστικότητα στο βίντεο που ακολουθεί τι ακριβώς είπε:

Την ώρα που οι άλλοι συρρικνώνονται και λιγοστεύουν, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πολλαπλασιάζονται και γιγαντώνονται


Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την ώρα που οι άλλοι συρρικνώνονται και λιγοστεύουν, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πολλαπλασιάζονται και γιγαντώνονται.
Σε λίγες μόνο μέρες, δεκάδες υποψήφιοι πολιτευτές στο νομό Βοιωτίας εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχής τους στους εκλογικούς συνδυασμούς του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αυτούς τους ΠΟΛΛΟΥΣ, τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ, τους ΕΛΛΗΝΕΣ, που συντάχθηκαν στην προσπάθειά μας, αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω προσωπικά έναν – έναν. Αλλά και όλους μαζί, γιατί δυναμώνουν το κίνημά μας.

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ - ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

 Στέφανος Ἰ. Βαβούρας
Σᾶς γνωστοποιῶ ὅτι ἔχω συμπεριληφθεῖ εἰς τὸν κατάλογο τῶν ὑποψηφίων τῆς Β' Θεσσαλονίκης τοῦ Κινήματος τῶν Ανεξαρτήτων Ἑλλήνων, ὡς ἐνεργὸς καὶ συνειδητοποιημένος ΠΟΛΙΤΗΣ (ΟΠΛΙΤΗΣ) καὶ ΟΧΙ ὡς πολιτικὸς!. (Ἔχω ἐπάγγελμα, καὶ "χειμάζομαι" καὶ ΔΥΣΤΥΧΩ, ἔνεκα τῆς οἰκονομικῆς κρίσεως).
Ὅσοι δὲν γνωρίζετε τὶς πολιτικὲς μου θέσεις καὶ ἀπόψεις, παρακαλεῖσθε νὰ ἐπισκεφθῆτε τὶς ἱστοσελίδες :

AΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ

Από ΑΝΤΙ300 
Δανία τα ΜΜΕ γράφουν ....
Οι φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα κρίσης του χρέους ήταν η τιμή της ασφάλισης έναντι χρεοκοπίας με το να πυροβολούν στον αέρα όμως, ιδίως στις νότιες και ανατολικές περιοχές της Ευρώπης. Ένα μικρό νησί-κράτος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.
της Kathrine Rossau
ΟΙ 10 ΠΙΟ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ προς ΤΗΝ  ΠΤΏΧΕΥΣΗ:
10 χώρες της Ευρώπης όπου είναι πιο ακριβά για να αγοράσει κάποιος ένα συμβόλαιο CDS για την διασφάλιση του έναντι χρεοκοπίας είναι οι παρακάτω:

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στη Πατμο.

Τέρενς Κουίκ,
μαζι μου η Μίκα Ιατρίδη,η βουλευτής Δωδεκανήσου που βροντοφώναξε τα ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ. 

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Αυτή την εβδομάδα η απανταχού Ορθοδοξία βιώνει την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου Ιησού Χριστού ο οποίος ως άνθρωπος ανέλαβε την ευθύνη για όλες τις αμαρτίες των ανθρώπων και απετέλεσε την αιτία για την σωτηρία των ανθρώπων. Τα γεγονότα που βιώνονται στους Ιερούς Ναούς την Μεγάλη Εβδομάδα είναι τα κοσμοσωτήρια για τον άνθρωπο. Στο τέλος αυτής της Μεγάλης Εβδομάδος, την Μεγάλη Παρασκευή έχουμε την Κορύφωση του Θείου δράματος όπου τελείται η «Ακολουθία των Παθών» και θυμόμαστε τα φρικτά Πάθη του Θεού μας. Φρικτά πάθη που βιώνει σήμερα όλος ο Ελληνικός λαός από τους τυράννους της εξουσίας, εγχώριους και παγκόσμιους, όπως μαστιγώματα, φτυσίματα, κτυπήματα και εξευτελισμούς.

Μία κάρτα με επίκαιρο πολιτικό μήνυμαΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ !!!

Η ΔΗΜΑΡ προτείνει :
Τη λειτουργία των Εκκλησιών και των αναγνωρισμένων Θρησκειών ως Ν.Π.Ι.Δ. Εκκλησιαστικού Τύπου – sui generis. Δεν νοείται η πολιτεία να έχει ανάμειξη στη λειτουργία των Εκκλησιών και Θρησκειών. Το Κράτος θα πρέπει να περιορίζει την παρέμβασή του στα εσωτερικά των εκκλησιών και των θρησκειών μόνο σε ζητήματα που αφορούν στην προστασία της νομιμότητας. 
• Την πλήρη κατάργηση του Θρησκευτικού όρκου, σύμφωνα με το πνεύμα των περισσοτέρων Εκκλησιών και Θρησκειών, από την πολιτική, διοικητική και δικαστική ζωή της χώρας. Την αντικατάστασή του με λογοδοσία στην «Τιμή και τη Συνείδηση» και την υποχρέωση της διαφύλαξης του Συντάγματος και την υπακοή στους Νόμους του Κράτους. 
Τη φορολόγηση της Εκκλησιαστικής και Μοναστηριακής περιουσίας καθώς και της περιουσίας των Πατριαρχείων και όλων των Εκκλησιών και Θρησκειών. Η φορολόγηση είναι υποχρέωση του Κράτους και δεν νοείται σε αυτήν καμία εξαίρεση και απαλλαγή. 

ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ο Πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» Νότης Μαριάς συμφώνησαν στη συγκρότηση ενωτικού αντιμνημονιακού μετώπου.
Όπως δήλωσαν από κοινού ο Πάνος Καμμένος και ο Νότης Μαριάς «υπογράφουμε σήμερα συμβόλαιο τιμής για συνεργασία, προκειμένου να διασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και να συγκροτήσουμε μια πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση που θα ανακτήσει την εθνική μας ανεξαρτησία και θα απαλλάξει το λαό μας από τα Μνημόνια και τις επονείδιστες και αντισυνταγματικές δανειακές συμβάσεις.

"Αβάσιμες και εκφοβιστικές ιστορίες αυτά που λέγονται στο διαδίκτυο.." (βίντεο)

Kαλεσμένος στο enikos.gr σε ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη ήταν χθες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος.
Η συνέντευξη-συζήτηση διήρκεσε για πάνω από τρεις ώρες..
Πολλά τα θέματα που συζητήθηκαν και πολύ ενδιαφέρουσες οι ερωτήσεις του κοινού.
Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν οι δηλώσεις του κ. Βενιζέλου σχετικά με το τι διαβάζουμε και τι καταλαβαίνουμε ...

Ο κόκκινος Πάνος και οι μπλε …..ες

του Σωτήριου Καλαμίτση, Δικηγόρου
Άκουγα χθες τον Παναγιωτόπουλο της  τοσοΝΔούλας και δεν πίστευα στ’ αυτιά μου. Έλεγε με το γνωστό πομπώδες ύφος του ότι σιγά-σιγά ο λαός θα καταπνίξει τον θυμό του, θα παραμερίσει την οργή του, θα ξεχάσει την αγανάκτησή του και προσερχόμενος στις κάλπες θα επιλέξει με καθαρό μυαλό και νηφαλιότητα αυτόν που μπορεί πράγματι να μας οδηγήσει ..
στην έξοδο από την κρίση.
Οι άνθρωποι δεν παίζονται. ΄Η αυτοί  ζουν σε άλλο κόσμο, όπως τους είπε η Βαγενά εντός Βουλής, ή εμείς  είμαστε και πολύ ζώα.

Δεν υπάρχει κανένα παράδειγμα παγκοσμίως που να δείχνει ότι οι μειώσεις μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών βοηθούν μία ασθενή χώρα να ανακάμψει

Υπερβολική δόση λιτότητας
Μία συνέντευξη του Αμερικανού οικονομολόγου Γιόζεφ Στίγκλιτς για το μάταιο της συνεχιζόμενης λιτότητας....
Ο Αμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος Γιόζεφ Στίγκλιτς, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στη σημερινή έκδοση της Süddeutsche Zeitung, προειδοποίησε για ένα νέο κύμα ύφεσης στην Ευρώπη σε περίπτωση που συνεχιστεί η ίδια πολιτική διαχείρισης της κρίσης.
Αναφερόμενος στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου επεσήμανε:

e-Επιλογές της 11/04/2012

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Πούτιν: Πάμε ολοταχώς για τον Γ' παγκόσμιο πόλεμο!

Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την ..

Επιστολή Αποστράτων προς Υπουργούς Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας

Η παρακάτω επιστολή που αφορά στο διακανονισμό των χρεών και στην παρακράτηση των εσόδων του ΜΤΣ, συντάχθηκε μετά από συνεργασία των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και των Συνδέσμων Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας των Νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας και Τρικάλων και διαβιβάσθηκε με e-mail στους Υπουργούς Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας.
Nέα δημοσκόπηση Public Issue: ΝΔ 19%, ΠΑΣΟΚ 14% – Στο 11% ο Καμμένος

Δείτε την πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα της Public Issue, χωρίς κάλπη σε αυξημένο δείγμα 1.226 ατόμων, ηλικίας 18 ετών και άνω που διαθέτει το εκλογικό δικαίωμα, 03-09/04/2012. Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Απίστευτη χείρα βοήθειας του Παπαδήμου και Υπουργών στους τραπεζίτες την τελευταία στιγμή!

Στο Υπουργικό Συμβούλιο εγκρίθηκε η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών βάζοντας στο παιχνίδι και τα CoCos… 
Είναι η νέα ορολογία που θα μπει στη ζωη μας. Πρόκειται για μετατρέψιμα ομολογιακά δάνεια που θα μειώσουν τα κεφάλαια που θα πρέπει να καταβάλουν οι τραπεζίτες για την ανακεφαλαιοποίηση ώστε να μην κρατικοποιηθούν. Τα CoCos όπως φαίνεται απότην πράξη Υπουργικού Συμβουλίου, που σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε, θα είναι γύρω στο 10%-15% της συνολικής αξίας της ανακεφαλαιοποίησης. Διαβάστε με προσοχή τι γίνεται με τα λεφτά των Ελλήνων πολιτών:

Ξίφει τον δεσμόν λελυσθε

... ΞΙΦΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟΝ ΛΕΛΥΣΘΕ ... (Αλέξανδρος ο Μέγας)
Υπάρχει μία παγκόσμια ελιτ που θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο. Στην ελιτ αυτή ανήκουν πρόσωπα που προέρχονται παγκοσμίως από τον χρηματοπιστωτικό, κυρίως, τον εμπορικό-βιομηχανικό και τον στρατιωτικό τομέα. Η ελιτ αυτή είναι που διοικεί τον πλανήτη. Και βαρύνεται με πολλαπλά εγκλήματα. Πολέμους. Οικονομικές κρίσεις όπως η παρούσα. Και τον ανθρώπινο πόνο που πληροφορούμαστε καθημερινά.
Η ελιτ αυτή επινόησε τον κοινοβουλευτισμό (στην Αγγλία γύρω στον 14ο αιώνα) διότι ευνοεί τον έλεγχο των πολιτικών προσώπων και των πολιτικών οργανώσεων. Πρότεινε τον κοινοβουλευτισμό ως δημοκρατία ώστε να γίνει εύκολα δεκτός από τους λαούς του κόσμου.
Η ελιτ αυτή χρησιμοποίησε τις γνώσεις που απέκτησε στην πορεία για το χρήμα και την “μη-εμπράγματη” οικονομία ώστε να κυριαρχήσει πάνω στην παγκόσμια οικονομική διαδικασία.

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ

Το 1998 υπογράφηκε η σύμβαση για την αγορά των υποβρυχίων με απευθείας ανάθεση.Ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή από τον Μάρτιο του 2000 όπου έθετε τα εξής ερωτήματα για τους ασύμφορους όρους της σύμβασης με τα γερμανικά ναυπηγεία HDW:
Α. Πως το κόστος ενός υποβρυχίου από 265 εκατομμύρια δολάρια πήγε σε 400 εκατομμύρια δολάρια;
Β. Γιατί η παράδοση ορίστηκε σε 11 χρόνια τη στιγμή κατά την οποία η απευθείας ανάθεση έγινε για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών;
 Γ. Πως επελέγη ο τύπος του υποβρυχίου S-214 που δεν υπήρχε ούτε σε σχέδιο;

ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ποιος θα μας σώσει από τους «σωτήρες» μας; Αυτό το ερώτημα γεννιέται σε όλους μας κάθε μέρα. Έχουν οδηγήσει τη χώρα στην καταστροφή και αυτοί συνεχίζουν τα παιχνίδια τους. Τώρα ειδικά που έρχονται και οι εκλογές φόρεσαν πάλι αυτό το γελοίο προσωπείο που φορούν εδώ και τόσα χρόνια πριν τις εκλογές για να κοροϊδέψουν πάλι τον λαό. Αυτά τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης, που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής αμετανόητα, θα ζητήσουν πάλι την ψήφο μας.
Οι θιασάρχες και οι ηθοποιοί στη σκηνή πάλι, στο θεατρικό έργο, «εμείς που τα κάναμε μπάχαλο, θα τα διορθώσουμε όλα». Λαϊκισμός άκρατος, υπόσχονται τα πάντα, ενώ από τη μια πλευρά λένε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα από την άλλη μας λένε ότι θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν αυτούς που έχουν πληγεί περισσότερο. Πως το βρίσκουν αυτό; Δύσκολο ε;

Όταν το ΔΝΤ μας κάνει πλάκα...

Γράφει ο ΑΝΤΙ300
Το ΔΝΤ προτείνει:
"Νομικές μεταρρυθμίσεις για να δωθεί δύναμη στα δικαστήρια και τους δικαστές να κάνουν διαγραφές χρεών και να μειωθεί το χρέος των υποχρεώσεων των Στεγαστικών Δανείων"
Ακολουθεί μέρος της από 10 Απριλίου 2012 συνέντευξης (ΔΝΤ Τμ. Εξωτερικών Υποθέσεων) - Gita Bhatt IMF's External Relations Department. 
Μιά από τις ερωτήσεις αφορούσε στην Ελλάδα
Ερωτών: 
 Έχω μια συγκεκριμένη ερώτηση για την Ελλάδα και την αγορά των Νοικοκυριών στην Ελλάδα.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος μετά την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών την Κυριακή 6 Μαίου έκανε την εξής δήλωση:

Δήλωση Μιχάλη Γιαννάκη


Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μέχρι το Σάββατο ο συγκυβερνών κ. Σαμαράς δήλωνε από το Αιγάλεω ότι δεν θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ.
Με την προσχώρηση στη ΝΔ της πρώην βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ κας Άριας Αγάτσα απέδειξε ότι όχι μόνο θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ, αλλά θα κυβερνήσει και με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Θέλει να κυβερνήσει με τους ανθρώπους που στήριξαν το «καταστροφικό Μνημόνιο 1» που ο ίδιος ο κ. Σαμαράς αποκήρυσσε.

Βρήκαν πλάκες χρυσού και λίρες σε σπίτια του Άκη

Σοκ προκαλεί η πληροφορία ότι σε έρευνα που έγινε από την αστυνομία και το ΣΔΟΕ σε 2 σπίτια της κόρης του κ. Τσοχατζόπουλου σε Κολωνάκι και Π. Ψυχικό βρέθηκαν...

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ!

Γράφει ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ, Δικηγόρος/Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ανεξάρτητοι Έλληνες. 
Το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα, σήμερα εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα στενά οικονομικά συμφέροντα των μεγάλων ιδιωτών-μετόχων τους. Η έως τώρα Ελληνική Τραπεζική Πολιτική δημιουργεί και ενισχύει την "οικονομική ολιγαρχία" και στέκεται εχθρικά και ισοπεδωτικά απέναντι στο μικρομεσαίο δανειολήπτη. Το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα, σε συνεργασία με τα διεθνή οικονομικά συμφέροντα, επιβάλλει και διαμορφώνει πολιτική. Μέχρι εδώ! Τώρα, είναι η ώρα για ανατροπή, υπέρ των ελληνικών συμφερόντων, υπέρ του βασανισμένου Έλληνα Πολίτη. 
Με συγκεκριμένες προτάσεις, για την ανασύνταξη της οικονομίας και την προστασία του βιοτικού επιπέδου του Έλληνα. Γι’ αυτό:

Το "διακύβευμα" αυτών των εκλογών κ. πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ, είναι να φύγει το κόμμα της "πράσινης" Λάμιας, από την διακυβέρνηση της χώρας.

Του Γ.Δ
Το "διακύβευμα"  κ. Ε. Βενιζέλε, είναι να φύγει από την εξουσία -οριστικά- το "σύστημα" ΠΑΣΟΚ, για να ανασάνει η κοινωνία και ο τόπος, από τον θανατικό εναγκαλισμό και την δηλητηριώδη "αναπνοή" της "πράσινης" Λάμιας**  που σκοτώνει και "τρώει" την κοινωνία και τα παιδιά της.
Χιλιάδες είναι τα παιδιά που πάνε στα σχολεία χωρίς βιβλία και -το χειρότερο- σωριάζονται εξαντλημένα από την πείνα.
Χιλιάδες παιδιά εγκατέλειψαν τις σπουδές τους, γιατί οι οικογένειές τους αδυνατούν να τα στηρίξουν οικονομικά.  Χιλιάδες παιδιά πήραν το δρόμο της ξενιτιάς για να δουλέψουν, κλπ.

Η «νομή της εξουσίας», η παραίτηση, η συγγνώμη

του Σωτήριου Καλαμίτση
Η μεγάλη Φώφη, σοσιαλίστρια και αυτή, αχθοφόρος ενός βαρύτατου ονόματος, ελέω του οποίου βρίσκεται στα ρετιρέ της εξουσίας με ό,τι αυτό συνεφέλκει, μας ενημέρωσε χθες ότι η «νομή της εξουσίας» δεν μπορεί πλέον να ανήκει σε ένα κόμμα. Ξέχασε και αυτή ότι οι μονοκομματικές κυβερνήσεις εγγυώνται σταθερότητα, όπως διεκήρυσσε αδιαλείπτως ..
μέχρι σήμερα όλο το εργολαβοπολιτικό κατεστημένο από συστάσεως ελληνικού κράτους. Αδιαφόρησα για τις αναλύσεις της που διερμηνεύουν, όπως πάντα, την επιθυμία του ελληνικού λαού ερήμην του, διότι πάγωσα στο άκουσμα της φράσης «νομή της εξουσίας». Γνωρίζω ότι νομή είναι η εκμετάλλευση, η αξιοποίηση ενός πράγματος προς ίδιον του νομέως όφελος. Δεν θυμάμαι άλλον πολιτικό να έχει εκστομίσει αυτή τη φράση.

ΒΙΝΤΕΟ 21ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορειβατικού Σκι

Στις 1 Απριλίου 2012 και στo πλάισιo διεξαγωγής του ατομικού και ομαδικού αγώνα του 21ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορειβατικού Σκι, πραγματοποιήθηκε ο 1ος Open Αγώνας Ομάδων Ορειβατικού Σκι στον Όλυμπο, στην τοποθεσία Βρυσοπούλες. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

"Κανένα σχέδιο για τον τουρισμό"

«Κανένα σχέδιο για τον τουρισμό» είναι ο τίτλος ρεπορτάζ του οικονομικού περιοδικού Wirtschaftswoche. Πολλές οι αναφορές και στην απεργία της ΠΝΟ και τα προβλήματα που προκαλεί
Ενώ η Ελλάδα έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να προσελκύσει όλο το χρόνο τουρίστες, η κακή διαχείριση, η διαφθορά και η απουσία δραστηριοποίησης της πολιτικής οδηγούν σε παράλυση τη χώρα και αυξάνουν τα προβλήματά της, σημειώνει το γερμανικό περιοδικό.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…

Του Λάμπρου Καλαρρύτη 
Οι προβλέψεις του Δικαίου της Θάλασσας για Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και Παράκτιο Αρχιπέλαγος αποτελούν εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να απεγκλωβίσουν την Αθήνα από το διπλωματικό αδιέξοδο με την Άγκυρα. Η έξοδος του τουρκικού ερευνητικού σκάφους «Πίρι Ρέις» στο Αιγαίο και η συμπερίληψη από τους Τούρκους τμημάτων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στις υπό έρευνα περιοχές μάλλον θα πρέπει να θεωρείται «ευεργετική» και «ωφέλιμη». Υπενθυμίζει σε αρκετούς στην Αθήνα ότι, εν αντιθέσει με την «ελαστικότητα» που χαρακτηρίζει την ελληνική στάση, η τουρκική ατζέντα παραμένει σκληρή και αδιαπραγμάτευτη.

Τώρα. Ένταλμα σύλληψης για τον Ακη

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές εκδόθηκε σήμερα το πρωί ένταλμα σύλληψης του Ακη Τσοχατζόπουλου για το πόθεν έσχες και τα υποβρύχια και σε λίγο θα εκτελεσθεί.
 
Την ημέρα που θα ......

Παραίτηση υποψηφίου της Ν.Δ στη Β' Θεσσαλονίκης και προσχώρηση στους "Ανεξάρτητους Έλληνες"

Δήλωση Βασίλη Πετσανά Πολιτικού στελέχους Β’ Περιφέρειας Ν. Θεσσαλονίκης
Δηλώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου, με τη Ν.Δ, στη Β’ Περιφέρεια του Ν. Θεσσαλονίκης, διαπιστώνοντας ότι κάποιες θέσεις του κόμματος (Ν.Δ) δε με αντιπροσωπεύουν και δεν επιθυμώ να στηρίξω λάθος πολιτικές. 

e-Επιλογές της 10/04/2012


Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Συγκρότηση προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νομού Τρικάλων.

Συγκροτήθηκε η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νομού Τρικάλων , με σκοπό τη στήριξη του νεοϊδρυθέντος κινήματος. Στην
επιτροπή συμμετέχουν αρχικά οι ακόλουθοι :

9.8 % στους "Ανεξάρτητους Έλληνες"

9.8 % στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" ....
Ο enikos.gr παρουσιάζει την δημοσκόπηση του τμήματος στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Tο κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων Αξιωματικών,

Στα γραφεία του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ο Πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος εδέχθη τα Προεδρεία των Ενώσεων των Αποστράτων Αξιωματικών, ΝΠΔΔ και την Ανεξάρτητη Ένωση Απόστρατων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) ΝΠΙΔ με τα οποία συζήτησε θέματα που απασχολούν τα μέλη των ενώσεών τους. 
Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων,με τη Τρόϊκα και τη συγκυβέρνηση,επιχειρούν την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων ακόμα και με την οικονομική εξόντωση των στελεχών του. 
Δεσμεύτηκε επίσης ότι τάσσεται υπέρ των αιτημάτων και των προβλημάτων των Ενώσεων και δεν αναγνωρίζει

Ο Νίκος Θεοχάρης υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Πιερία

Υποψήφιος βουλευτής στην Πιερία κατέρχεται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο απόστρατος Υποπτέραρχος Νίκος Θεοχάρης, συστρατευόμενος στο πλευρό του Πάνου Καμμένου για την αλλαγή του πολιτικού συστήματος, ενάντια στις επιταγές του μνημονίου.
Ο Νίκος Θεοχάρης, γεννήθηκε στην Παλαιόστανη Πιερίας, από γονείς καπνοπαραγωγούς και τελείωσε το Λύκειο στον Κολινδρό, από όπου στη συνέχεια εισήλθε στη Σχολή Ικάρων.  Υπηρέτησε ως ιπτάμενος την πολεμική μας αεροπορία, από την οποία αποστρατεύτηκε το Μάρτιο του 2011, με το βαθμό του Υποπτεράρχου.

ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ..

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
«Διάβασα στον Τύπο ότι ο Επικεφαλής του κλιμακίου του Δ.Ν.Τ. που βρίσκεται στην Ελλάδα πήγε να νοικιάσει διαμέρισμα Διονυσίου Αρεοπαγίτου, δίπλα στου Άκη Τσοχατζόπουλου για να σας δώσω το στίγμα, με 9.100 ευρώ το μήνα ενοίκιο.
Προς τον Αξιότιμο Εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ., για όσο χρόνο μείνει στην Ελλάδα, που ευχή μας είναι να είναι ο ελάχιστος δυνατός, του προσφέρω στην παραλιακή ζώνη διαμέρισμα 250 τετραγωνικών ρετιρέ με εκπληκτική θέα στον όρμο του Φαλήρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα 9.100 ευρώ του ενοικίου θα κατατίθενται στο Ταμείο της Βουλής για τη μείωση του δημόσιου χρέους. Τον προσκαλώ δε, να έρθει ο ίδιος ή εκπρόσωπος του να δει την ποιότητα της προσφοράς. Πιστεύω λοιπόν ότι η προσφορά μου θα γίνει αποδεκτή και θα πάψει όλη αυτή η προκλητική διαδικασία».

Πώς “διαλύεις” έναν ύποπτο εσχάτης προδοσίας…

Σκίσιμο με το γάντι έχετε δει;
Θα το δείτε τώρα. Η Π.Τσαπανδίδου υποβάλλει τις ερωτήσεις που μόνο ένας διαβασμένος πολίτης θα μπορούσε να υποβάλλει. Μετά το ρεζιλίκι που υπέστη από τον καθηγητή Γ.Κοντογιώργη σειρά πήρε η Πόπη.
Φυσικά έχει βελτιωθεί ο Παπακωνσταντίνου, δεν είναι τόσο αλλαζονικός όσο πριν.
Για δύο λογους: 1ον Έρχονται εκλογές και 2ον δέχεται πολλά μηνύματα για την αλλαζονία του και την συμπεριφορά του γενικότερα.
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε