Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ..

ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΉΜΑΤΟΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

O πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την Αράχωβα σήμερα το πρωί 13/04/2012, συνοδευόμενος από το βουλευτή Βοιωτίας και Γενικό Γραμματέα του κινήματος, Μιχάλη Γιαννάκη.
Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο νομό Βοιωτίας.
Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι εξής:
Ανέστη Γιάννα-Ψυχολόγος
Κουρνέτα Ευριδίκη-Δικηγόρος
Δελαβέκουρας Απόστολος-Δικηγόρος
Κοφίνης Χρίστος-Τελειόφοιτος Νομικής
Παπασπύρου Κωνσταντίνος-Επιχειρηματίας, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λειβαδιάς
Χρυσικός Γιώργος-Δημοσιογράφος



Σχόλια

  1. Αυτή είναι η ανθρωπογραφία, κατά τον κ. Γιαννάκη, του νομού Βοιωτίας 3 δικηγόροι (ο ένας ακόμα στο πτυχίο), 1 δημοσιογράφος, 1 ψυχολόγος και 1 επιχειρηματίας.
    Δηλαδή στη Βοιωτία εν υπάρχουν άλλου είδους εργαζόμενοι ? Κανένας αγρότης, στρατιωτικός, βιομηχανικός εργάτης, δημόσιος υπάλληλος.
    Και μια απορία : που κατοικούν όλοι αυτοί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.