Υποψήφια με το ΛΑΟΣ η Βάνα Μπάρμπα !

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις 
Θέλει να τα ακούσει ο Καρατζαφέρης ! 
Πήρε στο ... "πατριωτικό" κόμμα του, τη γυναίκα που αποκάλεσε "Μακεδόνες" τους Σκοπιανούς, μόλις πριν μια εβδομάδα !!!!!!!!!!!!!
κ.Πρόεδρε, με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό σας, αλλά αυτό λέγεται ξεφτίλα και ...
τη χρεώνεστε εσείς ως ξεφτίλας !
Τα ΄παμε έγκαιρα, να πείς ότι δεν τα ΄παμε;
(το γράψαμε, χωρίς να ξέρουμε σε ποιό κόμμα θα πάει)

δείτε τα βίντεο:

http://www.peramatozoa.net/2012/04/video_09.html

και

Σχόλια

  1. Και ακολούθησε ο Κύρτσος. Μεγάλες επιτυχίες του Καρατζαφύρερ. Ο άνθρωπος πρέπει να τα έχει παντελώς χαμένα. Φαίνεται από αυτά που λέει και αυτά που κάνει. Επιλέγει ανθρώπους διαμάντια για την πολιτική σκηνή. Στις συνεντέυξεις του μας λέει, με κάθε σοβαρότητα, ότι έχει κανονίσει με τον Ομπάμα η τον Πούτιν η όποιον άλλο θυμάται για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν και απλά οι άλλοι δεν τον ακούνε. Αφού μας έβαλε στο μνημόνιο, συμφωνόντας με τον ΓΑΠ, τώρα μας λέει ότι δεν είναι καλό πράγμα αυτό. Κρίμα για την Ελλάδα να έχει τέτοιους "επίδοξους ηγέτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.