Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Πώς “διαλύεις” έναν ύποπτο εσχάτης προδοσίας…

Σκίσιμο με το γάντι έχετε δει;
Θα το δείτε τώρα. Η Π.Τσαπανδίδου υποβάλλει τις ερωτήσεις που μόνο ένας διαβασμένος πολίτης θα μπορούσε να υποβάλλει. Μετά το ρεζιλίκι που υπέστη από τον καθηγητή Γ.Κοντογιώργη σειρά πήρε η Πόπη.
Φυσικά έχει βελτιωθεί ο Παπακωνσταντίνου, δεν είναι τόσο αλλαζονικός όσο πριν.
Για δύο λογους: 1ον Έρχονται εκλογές και 2ον δέχεται πολλά μηνύματα για την αλλαζονία του και την συμπεριφορά του γενικότερα.
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε

ερωτήσεις που αφορούν τα ζητήματα που εδώ και καιρό έχουμε αναπτύξει και επιχειρηματολογήσει. Ζητήματα όπως: Το ΔΝΤ και την άλλη πρόταση, τις υποψίες εσχάτης προδοσία, τις κρεμάλες, τις δηλώσεις τιτανικού και τα 300 ευρώ που θα παίρνουμε οσονούπω. Ό,τι και να προλογίσουμε είναι λίγο διότι το βίντεο μιλάει από μόνο του.2 σχόλια:

  1. Προσπαθούν να μας πούνε ότι η τιμωρία του θα είναι η μή εκλογή του; Το έγκλημα, η προδοσία κατά της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού δεν παραγράφεται έτσι. Θα λογοδοτήσει σε λαϊκό δικαστήριο και χωρίς την προστασία πραιτοριανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος ρε παιδιά. Δηλαδή το λέει και μόνος του... Κυνική ομολογία. 30 χρόνια λέει κακοδιαχείρισης. Δηλαδή από το 81-82 (2012-30) μέχρι το 2010 με Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ για 22 χρόνια και ΝΔ για 8..... Δηλαδή τι άλλο. Σας δηλητηριάσαμε και τώρα σας δίνουμε το φάρμακο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.