Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Δείτε την προεκλογική αφίσα του Δημοσθένη Βεργή και της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Κυκλοφόρησε η προεκλογική αφίσα του Δημοσθένη Βεργή και της Τζούλιας Αλεξανδράτου...
Με κεντρικό σύνθημα προεκλογικό σύνθημα...
«κανένα έλεος στους κλέφτες που κυβέρνησαν»
... η αφίσα μας απογοήτευσε γιατί περιμέναμε και από τους δύο η ενδυματολογική τους εμφάνιση να είναι λίγο ποιο lite με πουλόβερ ο Δημοσθένης και την πατατούκα της βοσκοπούλας η Τζούλια ε! είναι μια απογοήτευση!!!

1 σχόλιο:

  1. Μήπως η εμφάνιση της τζούλιας είναι απο την νέα ταινία που πρείκειται να γυρίσει με θέμα "Της βοσκοπούλας το χαμάμ" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.