Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

Ο ελληνικός λαός θα φέρει νέες δυνάμεις που δεν εξαρτώνται από χρήματα..αλλά από ψυχή και καρδιά

Ομιλία Πάνου Καμμένου στη Βουλή 9-4-2012
Δείτε VIDEO από την ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή 9-4-2012 για τις επιδοτήσεις των κομμάτων και την εν συνεχεία Παρέμβαση του Πάνου Καμμένου περί ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ της τροπολογίας για την επιχορήγηση των κομμάτων

2 σχόλια:

 1. Ευχάριστα μεν αλλά ουσιαστικά ανεφάρμοστα και πάρα πολύ, μα πάρα πολύ επικίνδυνα, για λόγους οικονομικούς και Εθνικούς. Φοβάμαι ότι ο Καμμένος σιγά σιγά τείνει προς την γραφικότητα. Κρίμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ως δείγμα πιστοποίησης αυτών που αναφέρονται αλλά και για να κλείσουν τα όποια στόματα για την επιμονή για συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας, να μην πάρει την επιχορήγηση που αναλογεί για τους Ανεξάρτητους ή να το διαθέσει στον ειδικό λογαριασμό για το χρέος.

  ΥΓ Θυμίζω και ένα σχόλιο που γράφτηκε στο
  http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/03/blog-post_3803.html
  και που μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει βγεί να απαντήσει, ουτε καν ο κος Παπασπύρου που είναι διαχειριστής του μπλογκ και εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής Λαρίσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.