Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Έκλεισε το deal οι πιθανοί υπουργοί της επόμενης μέρας...


Το deal ΠαΣοΚ - Ν.Δ έκλεισε και σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη μέρα των εκλογών θα έχει πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά υπουργό εξωτερικών και αντιπρόεδρο τον Ευάγγελο Βενιζέλο...

για το υπουργείο οικονομικών ακούγεται να το κρατά ο Αντώνης Σαμαράς και στο ΠαΣοΚ δίνεται το υπουργείο προστασίας του πολίτη με επικεφαλή τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
Ρόλο σίγουρα θα έχει και Λουκάς Παπαδήμος ενώ αποχωρεί το μεγάλο αστέρι της ομάδας Θόδωρος Πάγκαλος που δεν θα είναι υποψήφιος με το ΠαΣοΚ και πάει σπίτι του.
Και το υπουργείο πολιτισμού πάει στο ΠαΣοΚ με άγνωστο υπουργό προς το παρόν, και ακόμα ένα υφυπουργό.
Κόντος ψαλμός αλληλούια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.