Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

ΦΟΒΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SAS

γράφει ο ΑΝΤΙ300
ΦΟΥΣΚΑ και στην ΔΑΝΙΑ με δομημένα ομόλογα υπό την απειλή της χρεοκοπίας της αεροπορικής εταιρείας SAS φοβίζει την Σοσιαλιστική συνασπιζόμενη Κυβέρνηση της Δανίαςτελικά ίσως κάτι παραπάνω ήξερε ο Παπανδρέου που ήθελε να μας κάνει ΔΑΝΙΑ !!!
Ο φόβος χρεοκοπίας της αεροπορικής εταιρείας SAS προβληματίζει την κυβέρνηση της Δανίας  μετά από το μπλοκάρισμα της συναλλαγής πώλησης της τεράστιας ακίνητης περιουσίας της SAS από επενδυτές.

Η δυσμενή οικονομική κατάσταση της αεροπορικής εταιρείας SAS έχει αναγκάσει την Δανική Κυβέρνηση να  προσπαθήσει να πουλήσει ένα τεράστιο ακίνητο στο Amager της Δανίας επιφανείας 87.000 τμ. όπου όμως η εταιρεία SAS πέρα από ιδιοκτήτης είναι ταυτόχρονα και ο ενοικιαστής τους !!!  εκεί στεγάζονται  τα κεντρικά της γραφεία και το εκπαιδευτικό κέντρο της, αν και είναι μέρος της ακίνητης περιουσίας της SAS τα εκμισθώνει στον εαυτό της καθότι έχουν ενεχυριαστεί προκειμένου να εκδοθεί ομόλογο ίσο για την αξία τους, στο ομόλογο αυτό έχουν συμπεριληφθεί και πολλά άλλα κτίρια και κατοικίες ιδιοκτησίας της SAS επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο χρηματοδότηση αλλά μία επικίνδυνη μόχλευση όπου μετά τον φόβο κατάρρευσης της SAS και μην μπορώντας να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της μεταξύ αυτών και την καταβολή των ενοικίων το Δομημένο Ομόλογο κινδυνεύει με κατάρρευση και μαζί και οι επενδυτές!!!
Αναμένοντας την κατάσταση της SAS…….. και το μέλλον του τουρισμού.
( το link της εφημερίδας εδώ   )

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.