Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

Είναι λογικό ο αρχηγός του πρώτου κόμματος να γίνει πρωθυπουργός και του δεύτερου αντιπρόεδρος...(βίντεο)


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια του άρθρου, τι είπε σήμερα το πρωί ο κ. Α. Μωραϊτάκης υποψήφιος με την Ν.Δ στην Α' Αθήνας.

Αν έτσι είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, είναι λογικό ο αρχηγός του πρώτου κόμματος να γίνει πρωθυπουργός και του δεύτερου αντιπρόεδρος, είναι επόμενο αυτό ...ο λαός θα δείξει αν θέλει συνεργασίες.


Αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία για ένα μικρό ποσοστό θα μπορούσαν να ξαναγίνουν εκλογές, αν όμως δεν υπάρξει τέτοιο ποσοστό θα μπορούσε να γίνει και μια κυβέρνηση συνεργασίας..δεν υπάρχει πρόβλημα..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.