Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Tο κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων Αξιωματικών,

Στα γραφεία του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ο Πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος εδέχθη τα Προεδρεία των Ενώσεων των Αποστράτων Αξιωματικών, ΝΠΔΔ και την Ανεξάρτητη Ένωση Απόστρατων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) ΝΠΙΔ με τα οποία συζήτησε θέματα που απασχολούν τα μέλη των ενώσεών τους. 
Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων,με τη Τρόϊκα και τη συγκυβέρνηση,επιχειρούν την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων ακόμα και με την οικονομική εξόντωση των στελεχών του. 
Δεσμεύτηκε επίσης ότι τάσσεται υπέρ των αιτημάτων και των προβλημάτων των Ενώσεων και δεν αναγνωρίζει
καμία περικοπή ή παράνομη και αντισυνταγματική παρακράτηση μισθών και συντάξεων, όπως και το «κούρεμα» των αποθεματικών ταμείων, τα οποία έγιναν χωρίς την έγκριση των διοικητικών συμβουλίων, στα πλαίσια της εφαρμογής του P.S.I.  
O κ. Καμμένος τόνισε ιδιαίτερα, ότι το κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων Αξιωματικών, όλων των όπλων και σωμάτων και αυτό αποδεικνύεται μέσω της δυναμικής ένταξης στελεχών ε.α. ως υποψηφίων Βουλευτών σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.