Tο κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων Αξιωματικών,

Στα γραφεία του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ο Πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος εδέχθη τα Προεδρεία των Ενώσεων των Αποστράτων Αξιωματικών, ΝΠΔΔ και την Ανεξάρτητη Ένωση Απόστρατων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) ΝΠΙΔ με τα οποία συζήτησε θέματα που απασχολούν τα μέλη των ενώσεών τους. 
Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων,με τη Τρόϊκα και τη συγκυβέρνηση,επιχειρούν την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων ακόμα και με την οικονομική εξόντωση των στελεχών του. 
Δεσμεύτηκε επίσης ότι τάσσεται υπέρ των αιτημάτων και των προβλημάτων των Ενώσεων και δεν αναγνωρίζει
καμία περικοπή ή παράνομη και αντισυνταγματική παρακράτηση μισθών και συντάξεων, όπως και το «κούρεμα» των αποθεματικών ταμείων, τα οποία έγιναν χωρίς την έγκριση των διοικητικών συμβουλίων, στα πλαίσια της εφαρμογής του P.S.I.  
O κ. Καμμένος τόνισε ιδιαίτερα, ότι το κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων Αξιωματικών, όλων των όπλων και σωμάτων και αυτό αποδεικνύεται μέσω της δυναμικής ένταξης στελεχών ε.α. ως υποψηφίων Βουλευτών σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Σχόλια