Mε τέτοιο πολιτικό σχεδιασμό τι να το κάνεις το γραφείο τύπου...

Αυτό το μήνυμα διακινεί με e-mail, ο υπεύθυνος Πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος...
Μιας και ολοκλήρωσε το έργο του πολιτικού σχεδιασμού με τεράστια επιτυχία, είπε να ασχοληθεί και με τον τομέα ενημέρωσης-προπαγάνδας, υποκαθιστώντας στην ουσία τον εκπρόσωπο τύπου...

Στο e-mail της φωτογραφίας με τίτλο "WikiLeaks-Καμμένος" διακινείται άρθρο της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", που αναφέρεται στον πρόεδρο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και σε πληροφορίες μέσω WikiLeaks..
Έτσι να συνεχίσετε κ. Μάξιμε...μια χαρά τα πάτε

Σχόλια

  1. υπόψιν υπεύθυνου πολ. σχεδιασμού ΝΔ. κύριε χαρακοπουλε τι πρέπει να απαντάμε στις ερωτήσεις που θα μας κάνουνε , γιατί δεν ζητά η ΝΔ τα κατοχικά δάνεια από τους Γερμανούς ?
    υπογραφή . δυστυχισμένος ψηφοφόρος (ακόμη) ν.δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατοχικά δάνεια, δάνεια Κίνας-Ρωσίας και οθωμανικά χρυσόβουλα. Με τέτοιους μύθους πλανιώμαστε και αρνούμαστε να αντικρίσουμε το πραγματικό πρόβλημα της Χώρας. Ότι ο Παπανδρεισμός του '80 διέλυσε κάθε παραγωγική δύναμη της πατρίδας μας. Μας έκανε μια χώρα δημοσίων υπαλλήλων που χρυσοπληρώνονταν και καταναλώνανε νεοπλουτίστικα με λεφτά των πακέτων Ντελόρ. Οι μόνες υγιείς επιχειρήσεις σήμερα είναι οι καφετέριες και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.
    Αυτό είναι το πρόβλημά μας. Και ότι ο Παπανδρεισμός βρήκε διαχρονικά μιμητές ως τις μέρες μας. Εύκολο χρήμα, γρήγορο, μαύρο. Αν δεν το πάρουμε απόφαση ούτε Ρωσία ούτε Κίνα ούτε η χαμένη Ατλαντίδα δε μας σώζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.