Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Και η Pulse δείχνει εννέα κόμματα στην νέα βουλή -Πρώτη η Ν.Δ με έξι μονάδες διαφορά

Nέα Δημοσκόπηση από την Pulse για τον Κυριακάτικο Ελεύθερο Τύπο δείχνει ότι εννέα κόμματα πιάνουν έστω και με αναγωγή το φράγμα του 3% Η διαφορά σε αυτή τη δημοσκόπηση μεταξύ των δύο κομμάτων είναι έξι μονάδες (και τα δυο μαζί τα μεγάλα κόμματα φτάνουν στο 37%). Για την τρίτη θέση ισοβαθμούν στις προτιμήσεις το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ με 11,5%. Ακολουθούν πολύ κοντά σε διψήφιο νούμερο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 9,5% και η ΔΗΜΑΡ με 9%.
Η Χρυσή Αυγή φαίνεται να έχει εξασφαλίσει την είσοδό της στη επόμενη βουλή με 5% ενώ ακροβατούν ακριβώς στο όριο οι Οικολόγοι Πράσινοι  και το ΛΑΟΣ με 3%. Η ΔΗ.ΣΥ και το Άρμα Πολιτών μετρούνται με 2,5% και 2% αντίστοιχα. Υπάρχει και ένα υπόλοιπο 5% που πάει στα υπόλοιπα κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.