Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Παραίτηση υποψηφίου της Ν.Δ στη Β' Θεσσαλονίκης και προσχώρηση στους "Ανεξάρτητους Έλληνες"

Δήλωση Βασίλη Πετσανά Πολιτικού στελέχους Β’ Περιφέρειας Ν. Θεσσαλονίκης
Δηλώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου, με τη Ν.Δ, στη Β’ Περιφέρεια του Ν. Θεσσαλονίκης, διαπιστώνοντας ότι κάποιες θέσεις του κόμματος (Ν.Δ) δε με αντιπροσωπεύουν και δεν επιθυμώ να στηρίξω λάθος πολιτικές. 

Προσχωρώ στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με το οποίο επιθυμώ να είμαι υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Περιφέρεια του Ν. Θεσσαλονίκης. Με εκτίμηση Β. Πετσανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.