Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ βλέπει ο Ραγκούσης

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ
ΤΡΙΟ ΜΠΕΛΚΑΝΤΟ ...


Αναπόφευκτη θεωρεί την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης τονίζοντας πως η σύνθεση της νέας κυβέρνησης θα πρέπει να είναι τριμερής με τη συμμετοχή και της Αριστεράς "για να διαλυθεί επιτέλους το νέφος της εθνικής αυταπάτης
ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν μαγικές λύσεις για να βγει η χώρα από την κρίση".
Τονίζοντας πως «το πολιτικό σύστημα χρειάζεται επειγόντως κατεδάφιση και
χτίσιμο εξαρχής με νέα υλικά» ο κ. Ραγκούσης εκφράζει την εκτίμηση πως αν επικρατήσουν οι δυνάμεις του λαϊκισμού, «η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, θα βγει από το ευρώ και θα καταρρεύσει με ανυπολόγιστες εθνικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις».
Ο κ. Ραγκούσης χαρακτηρίζει θέμα αρχής τη μη ψήφιση της τροπολογίας για τα οικονομικά των κομμάτων ενώ στέλνει μήνυμα στους ψηφοφόρους της Β Αθήνας ότι " σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες είπα την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στους πολίτες". 
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.