Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Τα ΝΕΑ αφιερώνουν σήμερα το πρωτόσελιδο τους στον σημερινό μέσο Έλληνα ..."Πειναλέων"!


"Πειναλέων"
Έτσι φαντάζεται σήμερα τον μέσο  Έλληνα, στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα του συγκροτήματος.  
Ναι πειναλέων, κακομοίρη, ρακένδυτο αλλά και ...θυμωμένο (γιατί άραγε) !  Όμως ξεχνούν ότι και αυτοί δεν είναι άμοιροι ευθυνών μιας και όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης υποστήριξαν για τους δικούς τους προφανείς λόγους (του μαζί τα φάγαμε) τις πράξεις των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ (μη εξαιρουμένου  Άκηδων, Τσουκατων και άλλων λουλουδιών του σοσια-ληστικού κόμματος). 
Είναι και αυτοί λοιπόν συνυπαίτιοι και συνεργοι της δημιουργίας του  αποτελέσματος της σημερινής πρωτοσέλιδης γελοιογραφίας τους....  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.