Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

Καμμένος:Υπάρχει πλήρης δυσαρμονία μεταξύ της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και του εκλογικού σώματος ...

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά τη συγκρότηση μας σε Κοινοβουλευτική Ομάδα. Θέσαμε το θέμα που έχει τεθεί και από έγκριτους Συνταγματολόγους,σχετικά με την αντισυνταγματικότητα της δανειακής σύμβασης του Μνημονίου και της συμφωνίας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ιδιαίτερα στο σημείο που αναφέρεται στη παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.
Αναπτύξαμε τις θέσεις μας. 
Θέσαμε και το θέμα των εκλογών που αποτελεί μονόδρομο αυτή τη στιγμή προκειμένου να γίνει μία εθνική στροφή. 

Συζητήσαμε στο σημείο αυτό που έχει φτάσει ο Ελληνικός λαός σε απόλυτη δυστυχία,την ώρα που τρέχουν τα χρέη του Ελληνικού Δημοσίου για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις,με προκλητική συμπεριφορά να συμφωνούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης να δοθούν αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να γίνουν εκλογές ενισχύοντας τα μεγάλα κόμματα κατά παράβαση ουσιαστικά των άρθρων του Συντάγματος. 
Υπάρχει πλήρης δυσαρμονία μεταξύ της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και του εκλογικού σώματος και ζητήσαμε από τον Πρόεδρο στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του να πράξει τα δέοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.