Το "διακύβευμα" αυτών των εκλογών κ. πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ, είναι να φύγει το κόμμα της "πράσινης" Λάμιας, από την διακυβέρνηση της χώρας.

Του Γ.Δ
Το "διακύβευμα"  κ. Ε. Βενιζέλε, είναι να φύγει από την εξουσία -οριστικά- το "σύστημα" ΠΑΣΟΚ, για να ανασάνει η κοινωνία και ο τόπος, από τον θανατικό εναγκαλισμό και την δηλητηριώδη "αναπνοή" της "πράσινης" Λάμιας**  που σκοτώνει και "τρώει" την κοινωνία και τα παιδιά της.
Χιλιάδες είναι τα παιδιά που πάνε στα σχολεία χωρίς βιβλία και -το χειρότερο- σωριάζονται εξαντλημένα από την πείνα.
Χιλιάδες παιδιά εγκατέλειψαν τις σπουδές τους, γιατί οι οικογένειές τους αδυνατούν να τα στηρίξουν οικονομικά.  Χιλιάδες παιδιά πήραν το δρόμο της ξενιτιάς για να δουλέψουν, κλπ.
Κι' όλα αυτά, όταν πιο κάτω, στο "υπόστρωμα"  του κόμματός σας και της διακυβέρνησής σας,  συμβαίνουν πράγματα που δεν διανοειστε κ. Πρόεδρε !  Προφανώς δεν πρέπει να έχετε ενημέρωση από το περιβάλλον σας, όπως -ίσως- και ο προκάτοχός σας κ. Γ. Παπανδρέου.
Το διακύβευμα των εκλογών όπως το "ορίσατε",  της παραμονής μας δηλαδή στην Ευρωζώνη -δεν αποτελεί άλλωστε "προνομιακό στόχο" μόνον του ΠΑΣΟΚ- φαίνεται δευτερεύον μπροστά στην προτεραιότητα της απαλλαγής  -κυρίως του ευρύτερου δημόσιου τομέα- από τραμπούκους, τρωκτικά και καταχραστές του δημοσίου χρήματος.
 Αυτό που πραγματικά θέλει ο Ελληνικός λαός, είναι να γλυτώσουμε από αυτούς που στο όνομα της σωτηρίας της χώρας. προσβάλουν την λογική και την αξιοπρέπεια μας.
 
**Στην ελληνική μυθολογία η Λάμια ήταν βασίλισσα της Λιβύης που έγινε δαίμονας. Παίρνοντας τη μορφή φαντάσματος, άρπαζε παιδιά και τα καταβρόχθιζε.
Η Λάμια ήταν κόρη του θεού Ποσειδώνα και της Λιβύης. Η ίδια ήταν βασίλισσα της Λιβύης και σύζυγος του Βήλου. Την αγάπησε ο Δίας και από την ένωση τους γεννήθηκαν πολλά παιδιά τα οποία σκότωσε η Ήρα από τη ζήλια της. Η Λάμια από τη στενοχώρια της μεταμορφώθηκε σε τέρας που σκότωνε παιδιά. Η Ήρα τότε την καταδίκασε να μην κοιμάται ποτέ, ο Δίας όμως την λυπήθηκε και της έδωσε την δυνατότητα να βγάζει τα μάτια της και να τα ξαναβάζει όποτε θελήσει. Κατά τον Στησίχορο από τα παιδιά της επέζησαν η Σκύλλα και ο Τρίτωνας.( wikipedia )

Σχόλια