Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Ο Νίκος Θεοχάρης υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Πιερία

Υποψήφιος βουλευτής στην Πιερία κατέρχεται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο απόστρατος Υποπτέραρχος Νίκος Θεοχάρης, συστρατευόμενος στο πλευρό του Πάνου Καμμένου για την αλλαγή του πολιτικού συστήματος, ενάντια στις επιταγές του μνημονίου.
Ο Νίκος Θεοχάρης, γεννήθηκε στην Παλαιόστανη Πιερίας, από γονείς καπνοπαραγωγούς και τελείωσε το Λύκειο στον Κολινδρό, από όπου στη συνέχεια εισήλθε στη Σχολή Ικάρων.  Υπηρέτησε ως ιπτάμενος την πολεμική μας αεροπορία, από την οποία αποστρατεύτηκε το Μάρτιο του 2011, με το βαθμό του Υποπτεράρχου.

Για όσους γνωρίζουν, η υποψηφιότητα του κ. Θεοχάρη δεν είναι τυχαία, καθώς τον συνδέει μια πολύχρονη φιλία με τον Πάνο Καμμένο, η οποία μετουσιώθηκε πλέον σε συνεργασία, στη στελέχωση του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πιερία, σε έναν αγώνα με στόχο την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία και την ανάκτηση της υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας της πατρίδας μας και ΟΛΩΝ των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.