Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Άρχισαν τα διλήμματα από τους πολιτικούς μας νταβατζήδες και τα φερέφωνα τους ΜΜ"Ε"

Πρώτος κάνει την αρχή ο γνωστός μνημονιακός πρόεδρος του ΠαΣοΚ κος Βενιζέλος σε συνέντευξη του στην Καθημερινή και ακολουθούν οι φυλλάδες τον νταβατζήδων....

Τον κίνδυνο η χώρα να οδηγηθεί σε ακυβενησία, επισημαίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εάν επιβεβαιωθεί η τρέχουσα δημοσκοπική εικόνα κατακερματισμού του πολιτικού σκηνικού και υποχώρησης των δύο μεγάλων κομμάτων, με συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής....
Σε ερώτηση εάν μπορεί να κυβερνηθεί η χώρα σε περίπτωση που το εκλογικό αποτέλεσμα είναι κοντά στην εικόνα που δίνουν την περίοδο αυτή οι δημοσκοπήσεις, απαντά «απερίφρατα όχι».
Τα σημαντικότερα σημεία:
- «Εφόσον κερδίσουμε, θα κυβερνήσουμε με συνεργασίες, συναινέσεις επιστρατεύοντας τους πιο άξιους και αποτελεσματικούς εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ».
- «Ξέραμε ότι το πρώτο PSI δεν ήταν αρκετό».
- «Θα αποφύγουμε κάθε οριζόντια περικοπή μισθών και συντάξεων».
- «Στόχος μου είναι η συστράτευση όλων των δυνάμεων. Οχι μόνο της παράταξης, αλλά του τόπου». 

citypress-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.