Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Παρέμβαση Λαγκάρντ υπέρ συνασπισμού κομμάτων

Η Κριστίν Λαγκάρντ (Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΝΤ) ήταν προσκεκλημένη στο Brookings Institution και παρουσίασε τις θέσεις του ΔΝΤ με την ομιλία της : "Seizing the Moment – Thinking Beyond the Crisis"

Μετά το πέρας της ομιλίας δέχτηκε ερωτήσεις...
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την κρίση στην χώρα μας.
Δείτε σε αποκλειστικότητα στο βίντεο που ακολουθεί τι ακριβώς είπε:


Πρόκειται για μια άμεση παρέμβαση και αβάντα στις κυβερνήσεις συνεργασίας, φωτογραφίζοντας μάλιστα και εκθειάζοντας τον κ. Παπαδήμο και το έργο του...
Μάλλον τους "έτσουξαν" οι δημοσκοπήσεις και ρίχνουν στην μάχη της προπαγάνδας όλα τα όπλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.