Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Τα μνημόνια είναι η λογική της σίγουρης πτώχευσης

Ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης μιλά στο www.koutipandoras.gr για όλα αυτά που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει ο εφιάλτης των Ελλήνων και έχουν στοιχειώσει έναν ολόκληρο λαό. Χρεοκοπία, στάση πληρωμών, τράπεζες, καταθέσεις, η αδιέξοδη και λανθασμένη συνταγή των Μνημονίων, τα κυβερνητικά λάθη, η έξοδος από το ευρώ, καθώς επίσης και τι θα σημάνει για τη δημόσια περιουσία η αποπληρωμή των δανείων σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο.
Δείτε το βίντεο

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ: Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 100.000ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΕΓΙΝΕ Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ;

Λόγοι πέρα ἀπὸ τὴν θέλησή μας δὲν μᾶς ἐπέτρεψαν νὰ δημοσιεύσουμε τὸ θέμα ποὺ εἴχαμε προαναγγείλει μὲ προλογικὸ κείμενό μας ποὺ ἀπευθυνόταν πρὸς τὸν Δήμαρχο Ὀλυμπίας κ. Κοτζιᾶ χθές. Ἀνοίγοντας ὅμως τὸ ραδιόφωνο τοῦ αὐτοκινήτου πρωί-πρωὶ πηγαίνοντας στὴ δουλειά μας ἀκούσαμε τὸ φοβερὸ νέο τῆς «ληστείας» τοῦ Μουσεῖου Ὀλυμπιακῶν Ἀγώνων τῆς Ὀλυμπίας. Καὶ λίγο ἀργότερα ὀδεύοντας σὲ ἄλλο μάθημα ἀκούσαμε καὶ τὸν ἴδιο τὸν κ. Δήμαρχο νὰ μιλάει στὸν Vima FM (μετὰ ἀκολούθησε συνέντευξη τοῦ κ. Δημάρχου εἰς ἄπταιστον ἀγγλικὴν πρὸς ξένο εἰδησεογραφικὸ πρακτορεῖο, βοηθοῦντος καὶ τοῦ ἐκπροσώπου Τύπου τοῦ Δήμου ποὺ γνωρίζει καλύτερα τὰ ἀγγλικὰ ἀπὸ τὸν κ. Δήμαρχο.

Βακχικές τελετές (Μπουρανί Τυρνάβου)

Στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, λίγα χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Λάρισας, οι κάτοικοι του Τύρναβου έχουν καθιερώσει ένα έθιμο που έχει τις ρίζες του στην Διονυσιακή λατρεία (βακχική τελετή) και η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων.
Οι εκδηλώσεις στην πόλη του Τύρναβου χρονολογούνται σύμφωνα με ιστορικές πηγές από το 1898, όπου η Αποκριά εορτάζεται με έναν πρωτότυπο αλλά και τολμηρό τρόπο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι

Επιστρέφει χρήματα ο Ψωμιάδης

ΖΩΗΣ: «Δεν μπορούσα να κάνω κωλοτούμπα»

Αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη στάση της Ν.Δ. στην ψήφιση του μνημονίου 2, αλλά και για τις επιπτώσεις της νέας δανειακής σύμβασης στη χώρα, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Χρήστος Ζώης εξήγησε γιατί ψήφισε «όχι» με αποτέλεσμα να διαγραφεί από το κόμμα.
Ο Λαρισαίος πολιτικός σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας, στάθηκε αρκετές φορές στο νέο μνημόνιο και στην παράμετρο της ισχύος του αγγλικού δικαίου σε αυτό, τονίζοντας πως με αυτό τον τρόπο έχει τεθεί εν αμφιβόλω η δημόσια περιουσία.
Γενικότερα για το μνημόνιο 2 εκτίμησε πως

Δυο δήμαρχοι στην Ιταλία, προσφέρουν τον μισθό στους Έλληνες..Ακούει κανένας στην Ελλάδα;;


Οι λέξεις συγκινητική και γενναιόδωρη είναι φτωχές για να περιγράψουν την απόφαση δυο δημάρχων στην Νότια Ιταλία , οι οποίοι δήλωσαν ότι προσφέρουν τον μισθό τους στον ελληνικό λαό, για να του συμπαρασταθούν στην δύσκολη εποχή της κρίσης.
Ο ένας εκ των δυο ο Γκάλντι είναι δήμαρχος στην πόλη Κάβα ντε Ριρένι που βρίσκεται κοντά στη Νάπολη και έχει περίπου 60.000 κατοίκους.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο υπέρ του "πειρατικού" περιεχομένου στα social media!

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε ότι οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης δεν πρέπει να ενσωματώνουν φίλτρα που έχουν ως στόχο τον αποκλεισμό του «πειρατικού» περιεχομένου. Η απόφαση αυτή έρχεται λίγους μόνο μήνες μετά από μια παρόμοια ετυμηγορία.
Το δικαστήριο έκρινε ότι αυτά τα φίλτρα περιορίζουν το δικαίωμα έκφρασης των πολιτών και δε άρα μπορούν να ισχύουν by default στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης και συναφείς ιστοσελίδες.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ

Εκτιμούμε πως το προσεχές μέλλον θα καταδείξει το πόσο βαθιά θα πάει η συνεργασία Κύπρου-Ισραήλ. Η συμφωνία στον τομέα της έρευνας και διάσωσης, που υπογράφηκε σήμερα από τον πρόεδρο της Κύπρου και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του δεύτερου στη Λευκωσία, αφορά στη συνεργασία των δύο κρατών στην μεταξύ τους θαλάσσια περιοχή.

Το "σύνδρομο του Νομάρχη"...

Από σχόλιο αναγνώστη στο Olympia
Βρε σεις ο Βορίδης και ο Άδωνης ξέρετε τι έχουν πάθει..;;
Έχουν πάθει το "σύνδρομο του Νομάρχη"..
Φαντάζομαι πως όλοι έχετε δει την Ελληνική ταινία " Καλώς ήλθε το δολάριο", όπου ο Κωνσταντίνου έχει ένα αδελφό τεμπέλη που κάποτε για ένα φεγγάρι έκανε τον Νομάρχη και από τότε ψωνίστηκε και δεν έκανε καμία δουλειά , γιατί η μόνη δουλειά που του άξιζε νόμιζε πως ήταν από Νομάρχης και πάνω ...

ΠΡΟΣ ΗΓΕΤΕΣ…ΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…!

Του Γιώργου Νούτσου*
Οι εξελίξεις ραγδαίες. Καταιγιστικές και χωρίς τελειωμό. Γεγονότα, που διαπερνούν την πεπατημένη και οδηγούν σε νέους δρόμους, αχαρτογράφητους ακόμα και σίγουρα χωρίς βέβαιο προορισμό.
Το πολιτικό σύστημα κλυδωνίζεται, αλλά καμώνεται πως τάχα δεν συμβαίνει τίποτα. Οι καθημερινές πολιτικές κυβιστήσεις, τείνουν αντί να αποτελούν την εξαίρεση, να καθίστανται κανόνας.

Apple: Τα βρήκε μπαστούνια στην Κίνα

Όπως μεταδίδει το Reuters, η Κίνα, που αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, δεν υπήρξε εύκολη για την Apple η οποία αντιμετωπίζει τη μήνυση εγχώριας εταιρείας σχετικά με την ονομασία του iPad και θέματα μισθών και συνθηκών εργασίας σε εργοστάσια προμηθευτών της.
Με τον αριθμό των χρηστών στην Κίνα να φτάνει τι 1 δισ. φέτος, ο ανταγωνισμός αυξάνεται μεταξύ των Samsung Electronics Co Ltd, Nokia, Apple και των εγχώριων Huawei Technologies Co Ltd και ZTE Corp.

"Είμαστε όλοι Έλληνες"!!!Με κοινό σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες», χιλιάδες πολίτες σε όλο τον κόσμο διαδηλώνουν σήμερα υπέρ της Ελλάδας και κατά των σκληρών μέτρων λιτότητας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό.
«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!», τονίζεται στο διαδικτυακό κάλεσμα, ενώ επισημαίνεται ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο πριν γενικευτούν τα μέτρα λιτότητας....

Ενιαίο Αντιμνημονιακό Μέτωπο ΤΩΡΑ !

Γράφει ο Μάκης Π.
Σήμερα, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 πμ, θα συναντηθούν στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής κάποιες από τις Αντιμνημονιακές Δυνάμεις του Τόπου.
Την εκδήλωση διοργανώνουν, η Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού (ΟΑΠΣ) και οι Ελεύθεροι Χρεοκοπημένοι (ΕΧ), που αποτελούν τις ιδρυτικές ομάδες της Πρωτοβουλίας Δημοκρατικής και Πατριωτικής Ενότητας.
Οι αντιμνημονιακοί πατριώτες θα αναζητήσουν λύσεις για το πως θα επιτευχθεί η Ενότητα των αγωνιζόμενων Ελλήνων, κατά της Τροϊκανής κατοχής και της κυβέρνησης που την υπηρετεί.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ το 2010- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!!

 κ. Παπακωνσταντίνου για το ποιος θα πάει φυλακή θα το δούμε μετά τις εκλογές εάν γίνουν..

Μπράβο κ. Παπουτσή...για τα ελικόπτερα εδάφους..

Όπως έχετε ίσως καταλάβει, κανένα από τα ελικόπτερα της Αστυνομίας δεν είναι πλέον σε θέση να πετάξει. 
Κατόρθωμα του κ. Παπουτσή βεβαίως-βεβαίως. 
Χθές για την ληστεία στο Μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας διατέθηκε μετά από 12-ωρες διαπραγματεύσεις ένα Super Puma της Π.Α./Λ.Σ., για όσους δεν με πιστεύουν, ορίστε και η σχετική ανακοίνωση της Π.Α.
Συνδρομή της ΠΑ με Super Puma στις Έρευνες της ΕΛ. ΑΣ

e-Επιλογές της 17/02/2012

Τα άκρα, τώρα δεν είναι άκρα...

"Μου έκανε εντύπωση ο κ. Σαμαράς...με τόσα που είχα πει για αυτόν.."
Τάδε έφη Άδωνις Γεωργιάδης...

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως βαφτίζεται το κρέας ψάρι και πως τα άκρα, ξφνικά δεν είναι άκρα..

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Άντε βρε... θα τον μεθύσουμε τον Ήλιο!

Με το νταούλιιιιι....


Οι υποστηρικτές εκτός Ν.Δ.και οι κατήγοροι εντός...(βίντεο)

Βουλή 6 Μάι 2010, συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη-μέλη της Ζώνης του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Δείτε ένα απόσπασμα της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη και την αντίδραση του Δ. Σταμάτη...

Του φταίνε τα μπλογκ του Άδωνη...(βίντεο)

Είπε πριν λίγο στο ΜΕΓΚΑ, ο κ. Γεωργιάδης:
"Τώρα αν μπείτε στα διάφορα μπλογκς θα δείτε εκατοντάδες βίντεο δικά μου, από την κριτική που ασκούσα στην Ν.Δ και στον Αντώνη Σαμαρά, όλο το προηγούμενο διάστημα ως βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.
Λέτε να είχα

Το ΔΝΤ θα δώσει λιγότερα στο νέο δάνειο..

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναμένεται να συνεισφέρει μόλις 13 δις €, στο δεύτερο ελληνικό πακέτο βοήθειας ύψους 130 δις €, αφήνοντας τις κυβερνήσεις της να παρέξουν ένα πολύ μεγαλύτερο μερίδιο των κονδυλίων από ότι έκαναν, στις τρεις προηγούμενες διασώσεις της ευρωζώνης, δήλωσε άτομο που γνωρίζει καλά την κατάσταση.
Αξιωματούχοι είπαν ότι το μέγεθος της συμβολής του ΔΝΤ δεν έχει οριστικοποιηθεί.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ


Με αφορμή δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου που αναφέρουν για υποτιθέμενη συνάντησή μου με τον αρχηγό της Ν.Δ. στην οικία του κ. Σαμαρά, δηλώνω ότι τα παραπάνω δημοσιεύματα είναι τελείως ανυπόστατα και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια. Ο ανελέητος πόλεμος κατά του ΛΑ.Ο.Σ. με κατασκευασμένα δημοσιεύματα βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ...μια εταιρεία με λαμπρό μέλλον!

Αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 38% στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη με παράλληλη αύξηση 25% των εσόδων της παρουσίασε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το τελευταίο τρίμηνο. Αξίζει να σημειωθεί πως το 35% των μετακινήσεων στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη υλοποιείται πλέον με το σιδηρόδρομο, ενώ ακολουθεί... η μετακίνηση με αεροπλάνα που φτάνει το 25%, οδικώς το 20% και με τα ΚΤΕΛ το υπόλοιπο 20%. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσα στους επόμενους δύο μήνες αναμένεται να προχωρήσει σε αύξηση των εισιτηρίων της σε ποσοστό

Ας συνταξιοδοτήσουμε το παρόν πολιτικό σύστημα με τη ψήφο μας !

Μάριος Ξηρομερίτης*
Για ποιους λόγους άραγε το πολιτικό μας σύστημα δεν επιθυμεί και δεν προσπαθεί για να σωθεί η χώρα μας από την χρεωκοπία :
Kαταρχήν όλοι τους έχουν εξασφαλίσει την επαγγελματική τους πολιτική καριέρα και βουλευτική σύνταξη με την οποία μπορούνε να ζούνε πλουσιοπάροχα!
Οι περισσότεροι έχουν εξασφαλίσει εφόσον γνωρίζουν τη ρότα που έχουν χαράξει ως πολιτικό σύστημα και είτε έχουν βγάλει τα ευρώ τους στο εξωτερικό είτε τα έχουν μετατρέψει σε χρυσό!

Φέρονται στους Έλληνες όπως στους εγκληματίες

Ο πρώην επίτροπος Γκ. Φερχόιγκεν επικρίνει τον τρόπο που οι Ευρωπαίοι συμπεριφέρονται στην Ελλάδα και δηλώνει άναυδος από το ύφος που κάποιοι χρησιμοποιούν αναφερόμενοι στους Έλληνες.
Εφ` όλης της ύλης κριτική στην ΕΕ για τη διαχείριση του ελληνικού ζητήματος ασκεί ο Γκίντερ Φερχόιγκεν. Σε συνέντευξή του στη Νοτιοδυτική Ραδιοφωνία (SWR), o πρώην αντιπρόεδρος της Κομισιόν εκφράζει την άποψη ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη.

Αδιάκριτη και η Google

Συνεχίζονται τα διόλου ευχάριστα επεισόδια όπου αποκαλύπτεται πως όταν έχουμε να κάνουμε με την προστασία της ιδιωτικής ζωής οι σημαντικές δυνάμεις του διαδικτύου είναι ουσιαστικά ασύδοτες.
Η νέα -δυσάρεστη- είδηση έχει στο επίκεντρό της την Google για την οποία αποκαλύφθηκε ότι παρέκαμψε τους μηχανισμούς προστασίας του browser Safari της Apple προκειμένου να καταγράφει τις κινήσεις των χρηστών στο διαδίκτυο.

Συνελήφθη επειδή πωλούσε στο διαδίκτυο συσκευές υποκλοπής συνομιλιών

Συνελήφθη, στoν Πειραιά, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μία 38χρονη γυναίκα, νόμιμη εκπρόσωπος εταιρείας πώλησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού, για παραβάσεις που αφορούν στο απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών, καθώς και για πρόκληση στη τέλεση κακουργήματος από ενδιαφερόμενους αγοραστές συσκευών που υποκλέπτουν τηλεφωνικές συνομιλίες.

Nα σου ζήσει η κόρη Πάνο

Ακόμα και στο μεγαλύτερο σκοτάδι, φτάνει μία αχτίδα φωτός για να φέρει την αισιοδοξία.

Σήμερα το πρωΐ λοιπόν, ο Πάνος Καμμένος και η Έλενα, αντίκρυσαν την κορούλα τους!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ.

ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

(…που μόνο Ελεύθερη αναπνέει)

ΣΕ VERTIGO ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΜΤΑ)

Γράφει ο Π. Γεράκης
Η απόφαση σύμφωνα με το ΦΕΚ Β΄ 958/22-5-2009 για να πληρώνουν οι ιδιωτικές εταιρείες στα αεροδρόμια της Πολεμικής Αεροπορίας τέλη προσγείωσης και στάθμευσης αεροσκαφών και ελικοπτέρων ιδιωτικών εταιρειών, όπως και άλλων χωρών η διεθνών οργανισμών είναι σωστή. Ωστόσο η υλοποίηση αν και θα έπρεπε να γίνει πριν από δεκαετίες δεν έχει ξεκινήσει ακόμα από τη μια, και από την άλλη υπάρχει μεγάλη απόκλιση στα τέλη σε σχέση με αυτά που εισπράττει η και εισέπραττε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.Συγκεκριμένα:

Χαλασμένος καθρέπτης

Ὁ καθρέπτης κάθε λαοῦ εἶνε ἡ Ἱστορία του. Ὁ κάθε λαὸς ἀπὸ τὴν Ἱστορίαν καὶ ἀπὸ τὰ βιβλία ποὺ γράφουν δι᾿ αὐτὸν ἰδικοί του καὶ ξένοι συγγραφεῖς, σχηματίζει τὴν ἰδέαν του διὰ τὸν ἑαυτόν του, ἀπαράλλακτα ὅπως ὁ κάθε ἄνθρωπος γνωρίζει τὸ ἐξωτερικόν του ἀπὸ τὸν καθρέπτην. Καὶ ἀπαράλλακτα ὅπως ὁ κάθε ἄνθρωπος γνωρίζει πῶς εἶνε τὸ ἐξωτερικόν του, χωρὶς νὰ ἔχῃ ἀνάγκην ὅλην τὴν ὥραν, νὰ κυττάζεται εἰς τὸν καθρέπτην διὰ νὰ ἰδῇ ἂν ἔχῃ μαῦρα ἢ ξανθιὰ μαλλιά, τὸ ἴδιον δὲν αἰσθάνεται τὴν ἀνάγκην νὰ κυττάζεται κάθε ἡμέραν εἰς τὴν Ἱστορίαν, διὰ νὰ ἰδῇ τὸ ἐθνικόν του Ἐγώ. Ἔχει τὴν ἰδέαν του σχηματισμένην.

H κατάντια μας : Λήστεψαν το Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας

Κλείσιμο Παραθύρου Θύμα ληστών το Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας στην Ολυμπία. Ακούγεται απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Φτάσαμε στο σημείο για να δούμε πως είναι αλήθεια.
Οι δράστες χτύπησαν περίπου στις έξι το πρωί η πρώτη φύλακας άνοιξε το μουσείο και απενεργοποίησε το συναγερμό νυκτός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν δύο και φορούσαν ρούχα παραλλαγής και με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησαν τη φύλακα. Την έδεσαν και τη φίμωσαν και άρχισαν να σπάνε προθήκες και να αφαιρούν αρχαία αντικείμενα.

Ο Άδωνις αγαπάει Σαμαρά και το δείχνει....

Ο Άδωνις στάζει μέλι για τον Σαμαρά..Δείτε  και άλλα  βίντεο.

Σχολικό βιβλίο της Γ΄ Λυκείου αναφέρει την περιοχή των Σκοπίων ως “Μακεδονία”

Απίστευτο, όμως με το ελληνικό κράτος και ιδίως με το Υπουργείο Εθνικής Απονεύρωσης, όπως θα έπρεπε δίκαια να μετονομαστεί στο Υπουργείο Παιδείας, όλα είναι δυνατά!
Μας το κατήγγειλε ο αναγνώστης μας κος Μαγκούτας Ζαχαρίας και το ψάξαμε.
Στην σελίδα 130 του βιβλίου της Ιστορίας Γενικής Παιδείας υπάρχει ο χάρτης της Ευρώπης με αναφορές στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων την περίοδο 1933-45.

Δείτε που μας κατάντησαν...σκηνές ντροπής

Ξεκίνησε τις μεταγραφες η ΝΔ! Στη Συγγρού Αδωνις και Βορίδης

Όπως αναμενόταν, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιαδης προσχωρούν στις τάξεις της ΝΔ.
Σήμερα το πρωί στισ 11 π.μ. αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις της μεταγραφής.
Οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ, που διεγράφησαν την περασμενη Κυριακή το βράδυ από τον Γιώργο Καρατζαφέρη μετά τη θετική τους ψήφο στο νέο μνημόνιο,

Αποστολή εξετελέσθη..Υπογράψανε την δανειακή και τώρα μας πάνε σε χρεοκοπία..

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ..
Σήμερα ο κ. Χατζημαρκάκης στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, έκανε αποκάλυψη βόμβα...
"Η Γερμανία μας ανέχεται μέχρι τον Ιούνιο..Μετά όλα είναι ανοιχτά"
Το λέγαμε και το τονίζαμε από αυτό εδώ το μπλογκ και δυστυχώς επαληθευτήκαμε..

e-Επιλογές της 16/02/2012Και όμως υπάρχουν 1,13 εκατ. ΚΕΝΕΣ θέσεις εργασίας ...
"ΕΦΤΥΣΕ" τον Χατζηνικολάου ο Μιχελάκης ...
Ξυπνήστε... Διεκδικήστε τώρα τα γερμανικά δάνεια (Βίντεο)
Τις επόμενες ημέρες η λίστα με όλα τα Ελληνικά CDS..
Τελικά ναι, μας διαβάζει ο Σόϊμπλε.
Η Βουλή, μια προβληματική ΔΕΚΟ.
Όταν οι Ρώσοι βοηθούσαν τους Τούρκους να νικήσουν τους Έλληνες
Eικόνες Αργεντινής (του ΔΝΤ) και στην εξαθλιωμένη Ελλάδα !
Το κατά Βαρουφάκην "ευαγγέλιο" της ελληνικής κρίσης...
Τι είδε στην Ελλάδα και έφριξε ο γερμανός εφοριακός

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

AP: To Ελληνικό σχέδιο διάσωσης δεν είναι βιώσιμο και θα φέρει το χρέος στο 129% αντί του 120 %

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (AP) - Το τρέχον σχέδιο για την διάσωση της Ελλάδας από την οικονομική κατάρρευση,  αφήνει τη χώρα με χρέος πολύ πάνω από το μέγιστο επίπεδο, που τέθηκε από τους διεθνείς πιστωτές της, δήλωσε ένας Ευρωπαίος διπλωμάτης την Πέμπτη.
Όταν οι ηγέτες των 17 χωρών του ευρώ διστακτικά συμφώνησαν σε μεγαλύτερη βοήθεια της Ελλάδας τον Οκτώβριο, είπαν ότι το φορτίο του χρέους της χώρας θα έφθανε στο 120 % μέχρι το 2020. Το νέο επίπεδο αναμένεται πλέον

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Κουκουλο Φόροι

Τις επόμενες ημέρες η λίστα με όλα τα Ελληνικά CDS..

Τις επόμενες ημέρες κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ CDS.
EINAI 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ 12.000 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
Το θέμα θα βγει σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ εδώ και θα δημοσιευθεί αυθημερόν από τα WIKI LEAKS.
Η λίστα με τα 12.000 Ελληνικά CDS δίνει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που δεν μπορούσαν μέχρι σήμερα να απαντηθούν με την κοινή λογική.

Μεσαία Τάξη: Ο θάνατος του εμποράκου

Θεόδωρος Κουτρούκης*
Καθώς η ύφεση συνεχίζει να επισκιάζει την ελληνική οικονομία βιώνουμε τη σταδιακή κοινωνική αποδιάρθρωση ή/και τον αφανισμό του μεγαλύτερου τμήματος της μεσαίας τάξης.
Οι συνέπειες από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να είναι δραματικές.
Η Μεσαία Τάξη (ΜΤ) θα μπορούσε να περιγράφει ως ή το σύνολο των οικονομικά ανεξάρτητων πολιτών που δε διαθέτουν αξιοσημείωτο μερίδιο κοινωνικής επιρροής / εξουσίας και σ’ αυτή συνήθως περιλαμβάνονται ελεύθεροι επαγγελματίες, εισοδηματίες, μάνατζερ μεγάλων επιχειρήσεων, ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι.

Αυτόν τον Υπουργό στηρίζετε κύριοι της Ν.Δ;;; (Βίντεο)

Στηρίζετε τον κ. Βενιζέλο που έλεγε :"Καλώ την αντιπολίτευση να στηρίξει την κυβέρνηση και να ακολουθεί με στρατιωτική πειθαρχία αυτά που λέμε..."

Στηρίζετε τον υπουργό που έλεγε: "Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας και καμία απειλή χρεοκοπίας. Δεν θα παίζει κανείς με τις λέξεις, με την αγωνία των πολιτών και με το μέλλον του έθνους..."
Δείτε το βίντεο.. "

Ξυπνήστε... Διεκδικήστε τώρα τα γερμανικά δάνεια (Βίντεο)

Ξυπνήστε και διεκδικήστε τώρα τα Γερμανικά δάνεια,την κλοπή της ελληνικής περιουσίας.
Δεν είναι δυνατόν να αναφέρονται σε αυτό ξένοι ευρωβουλευτές όπως ο Γάλλος COHN-BENDIT και εμείς να παρακολουθούμε απαθείς...
Δεν μπορεί να είσαι στο χείλος του γκρεμού να σου χρωστάνε πάνω από 200 δις οι Γερμανοί και να έχεις την πολυτέλεια να μην τα διεκδικείς..
Δείτε τι είπε χθες ο COHN-BENDIT στο ευρωκοινοβούλιο

Συνάντηση ΥΕΘΑ κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Γ.Γ. NATO κ. Anders Rasmussen στο ΥΠΕΘΑ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Anders Rasmussen, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη τη χώρα μας. Μετά τη συνάντηση ακολούθησαν δηλώσεις:

Ο ΓΥΨΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΔΙΑΤΑΓΗ, ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ??? ΧΡΟΝΙΑ

Τα χνάρια της Ιστορίας έχουν πάντα κάτι από Ελλάδα

Είμαστε ο λαός που ποτέ δεν «κώλωσε» στα δύσκολα. Περάσαμε πείνα, κατοχές, εξευτελισμούς κι όμως σταθήκαμε όρθιοι. 
Πολεμήσαμε αμέτρητους και γίναμε το φως της ανθρωπότητας.
Μας υπόταξαν, μα ποτέ δε μας τσάκισαν. Μας σκλάβωσαν, μα ποτέ δεν μας εξόντωσαν. Μας ξεγέλασαν, μα ποτέ δεν ξεπουληθήκαμε. Μας λοιδόρησαν, μας εξαπάτησαν, μας εξουθένωσαν, αλλά η ψυχή μας δε λύγισε. Γίναμε το παράδειγμα, οι ήρωες, το πρότυπο ζωής και πολιτισμού.

Οι δανειζόμενοι δεν μπορούν να θέτουν όρους (Ευάγγελος Βενιζέλος) : αλήθεια κύριε υπουργέ των οικονομικών;

Γράφει ο Βασίλης Χασιώτης
Από τη συνέντευξη του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στο MEGA CHANNEL 10/10/2011 : «…Όταν λοιπόν είσαι σε αυτή την κατάσταση την τόσο αδύναμη και ταπεινωτική -το επαναλαμβάνω- για την εθνική αξιοπρέπεια και προβληματική για την εθνική ανεξαρτησία, είσαι υποχρεωμένος να παίξεις ένα παιχνίδι με τους όρους που σου θέτουν αυτοί που σε δανείζουν…» (Από την ιστοσελίδα του υπουργείου οικονομικών)…

Ερωτικές σχέσεις μέσω διαδικτύου

Αναζητούν το άλλο τους μισό διαδικτυακά, ενώ δε λείπουν και οι απατεώνες
Οι μισοί ενήλικες Αμερικανοί γνωρίζουν κάποιον που βρήκε τον έρωτα στο διαδίκτυο και όπως προκύπτει από πρόσφατη έρευνα, ενώ το ίντερνετ παίζει πιο σημαντικό ρόλο σε σχέση με παλαιότερα στην εξεύρεση ερωτικής σχέσης,

Μαρτύριο της σταγόνας μέχρι τις εκλογές..Με σκοπό την ματαίωσή τους

Σοφία Βούλτεψη
Στο μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζει να υποβάλλεται η Ελλάδα, με την κυβέρνηση να δείχνει πως πλέον έχει αποδεχθεί αυτή τη συμπεριφορά, την οποία ο κ. Βενιζέλος αποκάλεσε χθες μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «ιδιόρρυθμη κατάσταση», όπου, «συνεχώς έχουμε νέους όρους και νέες προϋποθέσεις».

Η Αθήνα σε εκτακτη ανάγκη

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με αφορμή την καταστροφή του κέντρου της Αθήνας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, αποφασίστηκε η άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την υπεράσπιση και σωτηρία της Ιστορίας, του Πολιτισμού και  της καθημερινής λειτουργίας της πόλης της Αθήνας.

Πιέζουν οι Ευρωπαίοι για την ένταξη της FYROM σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Mε ποιών εντολή θέλει να χειριστεί το Σκοπιανό ο Παπαδήμος;
Εντείνονται παρασκηνιακά οι πιέσεις για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ αρχικά και στη συνέχεια στην Ε.Ε.
Για αυτό άλλωστε η Μέρκελ συναντάται απανωτά με τον Γκρούεφσκι και τον ενθαρρύνει αποκαλώντας τον "Μακεδόνα Πρωθυπουργό" (εδώ), επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη..

Δ.Σταμάτης:"δεν μιλάμε για διαγραφή κάποιον Βουλευτών, μιλάμε για διάσπαση ενός ιστορικού κόμματος"

Με συνέντευξη του στο Αχελώος tv ο ανεξάρτητος Βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης, δήλωσε ότι οι διαγραφέντες Βουλευτές παραμένουν ΝΔ και περιμένουν από την ηγεσία σύντομα να ανακαλέσει τις ..

Coffee Joulies για να έχει ο καφές σας την τέλεια θερμοκρασία

Η διαδικασία όταν φτιάχνουμε τον καφέ μας είναι γνωστή. Αρχικά είναι τόσο καυτός που δεν μπορούμε να τον ακουμπήσουμε. Περιμένουμε λίγο και συχνά τον ξεχνάμε. Μόλις δοκιμάζουμε ξανά να τον πιούμε δεν έχει κρυώσει απλώς. Έχει σχεδόν παγώσει.
Για όλα τα προβλήματα υπάρχει και μια λύση όμως και στην προκειμένη περίπτωση η λύση λέγεται Coffee Joulies. Τα Coffee Joulies θυμίζουν υπερμεγέθεις κόκκους καφέ και είναι φτιαγμένα από ένα υλικό που απορροφά την θερμότητα.

Βίντεο του Reuters με παπάκια τους Ελληνες πολιτικούς αρχηγούς

O διεθνής διασυρμός της Ελλάδος συνεχίζεται. Το Reuters με ένα ανεκδιήγητο βίντεο με τίτλο " Η Ελληνική διάσωση εξηγείται από παπιά και ένα πειρατικό πλοίο" σατιρίζει τους πολιτικούς αρχηγούς σαν παπάκια και την Ελλάδα σαν ένα πλοίο. που παραπέει σε στο νερό Δείτε το βίντεο..........

Για να μην τρώτε κουτόχορτο...δείτε τι λέει το ΔΝΤ

Ποια είναι η διεθνής πρακτική και το υπερισχύον δίκαιο σε 635 ομόλογα ;;
Eπειδή μας αρέσει να μιλάμε με στοιχεία και όχι με αφορισμούς, εικασίες και απόψεις πολιτικών που διάβασαν μια-δυο ώρες τα μνημόνια (αν τα διάβασαν)...
Διαβάστε τι προβλέπει μελέτη του ΔΝΤ σχετικά με το ισχύον δίκαιο και την διεθνή πρακτική που διέπει 635 διεθνή κρατικά ομόλογα, 48 κρατών που εκδόθηκαν από το 1995-2002.

Θα εκπλαγείτε...

e-Επιλογές της 15/02/2012

Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΗΚΕ (ΓΝΩΣΤΟΙ – ΑΓΝΩΣΤΟΙ)

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Την τελευταία διετία, στις συγκεντρώσεις, στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, των «αγανακτισμένων», στις μεγάλες εκδηλώσεις του Οκτωβρίου στο Σύνταγμα, όπως και στην προχθεσινή (12-02-12), συγκέντρωση γίναμε μάρτυρες μετατροπής, ειρηνικών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας χιλιάδων πολιτών, σε τρομοκρατικές εκδηλώσεις.
Ενώ οι πολίτες συγκεντρωμένοι, εκδηλώνουν την αντίθεσή τους στα προωθούμενα από την κυβέρνηση δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα, εισβάλλουν κάθε φορά, στις συγκεντρώσεις οι περίφημοι «γνωστοί- άγνωστοι» που εμφανίζονται από το πουθενά. Ποτέ εδώ και τόσα χρόνια, κανένας δε μπορεί να προβλέψει την εμφάνιση τους, ούτε η Αστυνομία!!!!!.

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Τελικά πρέπει να είμαστε πολύ ...μα πολύ μ@.....


Δηλαδή μέχρι να διοριστεί πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, ήταν διορισμένος σύμβουλος του ΓΑΠ. σωστά?
Δηλαδή ο Παπαδήμος συμβούλευε τον ΓΑΠ για τις ενέργειες της κυβέρνησης που απέτυχε και απολύθηκε. Σωστά?
Δηλαδή τώρα ο απολυθείς από τον ΓΑΠ Παπαδήμος,

Άλλο κι αυτό ξύπνησε και ο Παπούλιας...

Έλα στο τόπο σου...Πρόεδρε εσύ που ήσουν τόσο καιρό διακοπές;
Γιά όσους νομίζουν ότι είναι γιορτή....

Καλά, αυτοί οι τύποι δεν έχουν τον Θεό τους...
Ακούστε ...

Βοηθείστε αδέρφια δημοσιογράφοι

Γράφει ο Μάκης Π.
Ευχαριστώ πάρα πολύ κάποιους κορυφαίους ευρωβουλευτές για τις σημερινές δηλώσεις τους υπέρ της Χώρας μας.
Τα Ελληνικά ΜΜΕ , τηλεοπτικά , ραδιοφωνικά και έντυπα ας παραδειγματιστούν επιτέλους από τους φιλέλληνες ξένους.
Με βαθύτατη θλίψη δηλώνω πως καιρό τώρα έχω την εντύπωση ότι, κάποια Ελληνικά ΜΜΕ δεν έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα. 

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις...

Γράφει ο Φώτης Μακρίδης
Έγραφα το πρωί, το πραγματικό περιστατικό με τους αναρχικούς στο καφενείο στη Ροτόντα (Γιατί όλοι οι αναρχικοί θώπευαν χθες τους όρχεις τους). Αυτούς δηλαδή που θωπεύουν τα γεννητικά τους όργανα, όταν βλέπουν στην τηλεόραση να μιλούν για τα κατορθώματά τους δημοσιογράφοι και πολιτικοί και να προσπαθούν να τους αντιμετωπίσουν με ...συσκέψεις επί συσκέψεων. Δεν μπορώ να..

H πρωτότυπη επιστολή του Σαμαρά.WE ARE ALL GREEKS: Παρέμβαση του Αντριάνο Τσελεντάνο

Φεστιβάλ Σαν Ρέμο χθές. Και παρουσιαστής ο Αντριάνο Τσελεντάνο. Παίρνοντας το μικρόφωνο, και με έκδηλη την συγκίνηση του, αναφέρθηκε στον "σχέδιασμό αφανισμού της Ελλάδος".

Reuters: Samaras pledged in writing that if elected he would stick to an agreed programme..


Δείτε πως βλέπει το Reuters  την επιστολή Σαμαρά:
Greece's conservative party leader Antonis Samaras, widely tipped as the country's next prime minister, pledged in writing that if elected he would stick to an agreed programme of welfare and job cuts - a commitment demanded by euro zone ministers before they would agree to the new bailout.
Στα Ελληνικά:

Άρχισαν το θλιβερό έργο τους οι παπαγάλοι...

Πριν λίγο στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, όλοι μαζί παρουσιαστής και καλεσμένοι εν χορώ, συζητώντας το θέμα ματαίωσης εκλογών τόνισαν ότι είναι ώρα ευθύνης για όλους...
Μήπως θα πρέπει να βρεθεί μας λέει το μια φόρμουλα για να παραταθεί ο βίος αυτός της κυβέρνησης

Προς τους Αρχηγούς κομμάτων..Έτσι κερδίζονται οι μάχες

Αν δεν ξέρετε μάθετε, ρωτήστε και σε κάθε περίπτωση διαβάστε αυτούς που ξέρουν...
που έχουν δώσει μάχες, που έχουν κάνει πολέμους και αποδεδειγμένα τους έχουν κερδίσει.

Διαβάστε την "Τέχνη του Πολέμου" του Σουν Τσου..
Κάτι χρήσιμο θα βρείτε και σίγουρα θα καταλάβετε τι δεν κάνατε σωστά και γιατί δεν έχετε κερδίσει καμιά μάχη (πχ με την τρόικα)

Tα Μεγάλα «ΟΧΙ» πρέπει να λέγονται στην ώρα τους

Τον Καβάφη χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ.Γιώργος Καρατζαφέρης για να δικαιολογήσει την άρνησή του να συμμετέχει πλέον στην κυβέρνηση Παπαδήμου και την υπερψήφιση του επαχθούς για τον Ελληνικό λαό Μνημονίου όπως εφαρμόζεται κι όπως μας επέβαλαν οι ανεπαρκείς ομολογουμένως Ευρωπαίοι Ηγέτες.
Che fece .... il gran rifiuto