Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Δ.Σταμάτης:"δεν μιλάμε για διαγραφή κάποιον Βουλευτών, μιλάμε για διάσπαση ενός ιστορικού κόμματος"

Με συνέντευξη του στο Αχελώος tv ο ανεξάρτητος Βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης, δήλωσε ότι οι διαγραφέντες Βουλευτές παραμένουν ΝΔ και περιμένουν από την ηγεσία σύντομα να ανακαλέσει τις ..
διαγραφές ενώ ανέφερε ότι οι Βουλευτές διαθέτουν την στήριξη του κόμματος και της βάσης. Ο κ. Σταμάτης υποστήριξε ότι δεν μιλάμε για διαγραφή κάποιον Βουλευτών, μιλάμε για διάσπαση ενός ιστορικού κόμματος που έχει προσφέρει στην χώρα. Παράλληλα τόνισε ότι ένας αρχηγός πρέπει να ενώνει το κόμμα του για να μπορέσει να ενώσει αύριο τους Έλληνες
 Ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε έκκληση στον Πρόεδρο, στα ηγετικά στελέχη του κόμματος και στους συνεργάτες του Προέδρου να κάνουν το πρώτο βήμα για να μπορέσει η ΝΔ να οδεύσει στις εκλογές ενωμένη και να δώσει την απόδειξη ότι μπορεί να ενώσει και την κοινωνία και τον λαό’. Για τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία ο κ. Σταμάτης ανέφερε ότι η Ευρώπη αντί να συντάσσεται με τις ανάγκες της χώρα μας σκληραίνει την στάση της. Αυτό δημιουργεί απαισιοδοξία και δυστυχώς δικαιώνει τους Βουλευτές που αρνηθήκανε την ψήφιση σε σχέση με τις ηγεσίες που φανήκανε πρόθυμες και δημιούργησαν στον Ελληνικό λαό έναν ψυχολογικό εκβιασμό. Δείτε το παρακάτω βίντεο. http://youtu.be/kHKpMaNH1Wo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.