Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Coffee Joulies για να έχει ο καφές σας την τέλεια θερμοκρασία

Η διαδικασία όταν φτιάχνουμε τον καφέ μας είναι γνωστή. Αρχικά είναι τόσο καυτός που δεν μπορούμε να τον ακουμπήσουμε. Περιμένουμε λίγο και συχνά τον ξεχνάμε. Μόλις δοκιμάζουμε ξανά να τον πιούμε δεν έχει κρυώσει απλώς. Έχει σχεδόν παγώσει.
Για όλα τα προβλήματα υπάρχει και μια λύση όμως και στην προκειμένη περίπτωση η λύση λέγεται Coffee Joulies. Τα Coffee Joulies θυμίζουν υπερμεγέθεις κόκκους καφέ και είναι φτιαγμένα από ένα υλικό που απορροφά την θερμότητα.


Η λειτουργία τους είναι η εξής. Όταν έρθουν σε επαφή με πολύ καυτό καφέ, τσάι κλπ. απορροφούν την επιπλέον θερμότητα κατεβάζοντας την θερμοκρασία σε επιθυμητά επίπεδα. Αμέσως όμως μόλις την απορροφήσουν, αρχίζουν και πάλι να την ακτινοβολούν προς το ρόφημα αλλά σε πολύ πιο αργό ρυθμό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο καφές μας να έρχεται σχεδόν αμέσως στην επιθυμητή θερμοκρασία αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να την διατηρεί ακόμη και για ώρες. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για τους πραγματικά μερακλήδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.