Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Η Αθήνα σε εκτακτη ανάγκη

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με αφορμή την καταστροφή του κέντρου της Αθήνας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, αποφασίστηκε η άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την υπεράσπιση και σωτηρία της Ιστορίας, του Πολιτισμού και  της καθημερινής λειτουργίας της πόλης της Αθήνας.

Οφείλουμε όλοι να προσπαθήσουμε, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε και με τη συμβολή των πολιτών και των φορέων της Αθήνας, να υπερασπίσουμε αρχές και αξίες και να καταδικάσουμε κάθε συμπεριφορά και ενέργεια που συστηματικά επί χρόνια, με ευθύνες και παραλείψεις, διαλύουν και απαξιώνουν το Ιστορικό Κέντρο.
Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και κινήσεις, τις κοινωνικές οργανώσεις, τους αρμόδιους πολιτειακούς και πνευματικούς φορείς, τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής να αναλογιστούν την ευθύνη τους και να στρατευτούν τώρα μαζί μας, ώστε μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα αποφασίσουμε από κοινού να σχεδιάσουμε το πώς θα κερδίσουμε πίσω την πόλη μας, τη ζωή μας και την αξιοπρέπειά μας.
Το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
 Κωνσταντίνα Μπερδέκα
Τμήμα Έρευνας & Τεκμηρίωσης
Προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης
Μητροπόλεως 52
10563, Αθήνα
Tηλ. 210 3227244 (εσωτ. 6)
       210 3221805
Fax. 210 3222388
www.esathena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.