Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Έγγραφες δεσμεύσεις από jeffry και Αντωνάκη Σπόρο στους δανειστές...

Υπενθυμίζω παλαιότερη δήλωση του Σαμαρά.
Σαμαράς: «Δεν θα υπογράψω κοινή δήλωση. Υπάρχει θέμα εθνικής αξιοπρέπειας»
Με την έγγραφη δέσμευση ότι αποδέχεται πλήρως το νέο οικονομικό πρόγραμμα που ψηφίσθηκε από τη Βουλή την Κυριακή και ότι θα εργασθεί για την εφαρμογή του, ο Αντώνης Σαμαράς εκπλήρωσε άλλη μία βασική υποχρέωση απέναντι στους δανειστές.
Η σχετική επιστολή συντάχθηκε χθες το βράδυ και επρόκειτο να σταλεί μέχρι σήμερα το πρωί. Κύκλοι της Λ.Συγγρού διευκρίνιζαν ότι...

η κίνηση είναι καθαρά συμβολική και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι ο κ. Σαμαράς όχι μόνο στήριξε και υπερψήφισε το νέο Μνημονιο στη Βουλή, αλλά διέγραψε και τους 21 βουλευτές της ΝΔ που το καταψήφισαν.
Σε αντιδιαστολή με την άλλη επιστολή που απέστειλε στην τρόικα τον Νοέμβριο, όπου κλήθηκε να δεσμευθεί για τις αποφάσεις του πρώτου Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου τα οποία είχε απορρίψει.
Νωρίτερα το βράδυ χθες έφτασε στο Μαξίμου και η αντίστοιχη επιστολή του Γιώργου Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.