Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Οι υποστηρικτές εκτός Ν.Δ.και οι κατήγοροι εντός...(βίντεο)

Βουλή 6 Μάι 2010, συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη-μέλη της Ζώνης του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Δείτε ένα απόσπασμα της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη και την αντίδραση του Δ. Σταμάτη...
Το αποτέλεσμα...
Ο κ. Σταμάτης που αντέδρασε, φώναξε και στήριξε τόσο το κόμμα όσο και τον Αντώνη Σαμαρά, βρέθηκε εκτός Ν.Δ, ενώ ο Άδωνις εντός....
Οι υποστηρικτές εκτός Ν.Δ. και κατήγοροι εντός...

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Αντώνη, εκσυγχρονίζεσαι με τον Μάκη
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2011/11/12/makis-voridis-synedrio-lepen/2003-04-19-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-05-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BD/
    αντε συνεργάσου τώρα και με τη χρυσή αυγή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.