Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Κώστας Γκιουλέκας: «Σε τρεις μήνες θα μας ζητήσουν νέα μέτρα»…

Συζήτησα με τον Αντώνη Σαμαρά πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου του νέου μνημονίου και του ζήτησα να μην επιβάλλει «κομματική πειθαρχία» στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είπε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας μιλώντας ..
την Τρίτη (14/2) στον Star-Fm 933. «Πολύ φοβάμαι πως σε τρεις μήνες θα μας ζητήσουν να πάρουμε και νέα» είπε ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης συμπληρώνοντας πως: «είμαι ήσυχος με την συνείδηση μου και ποτέ δεν είχα καμία συζήτηση για δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης. Άνηκα, ανήκω και θα συνεχίζω να ανήκω στην Νέα Δημοκρατία»… Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.