Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκίνησε τις μεταγραφες η ΝΔ! Στη Συγγρού Αδωνις και Βορίδης

Όπως αναμενόταν, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιαδης προσχωρούν στις τάξεις της ΝΔ.
Σήμερα το πρωί στισ 11 π.μ. αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις της μεταγραφής.
Οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ, που διεγράφησαν την περασμενη Κυριακή το βράδυ από τον Γιώργο Καρατζαφέρη μετά τη θετική τους ψήφο στο νέο μνημόνιο,
δεν αποκλείεται να παραιτηθούν από τις βουλευτικές τους έδρες.
Ειδικά για τον Βορίδη θεωρείται σίγουρο, καθώς διατηρεί τη θέση του υπουργού Μεταφορών και η ΝΔ δεν έχει κοινοβουλευτικά της στελέχη στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.