Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Τώρα. Διαμαντοπούλου: Οι εκλογές οδηγούν σε χρεοκοπία

Η Διαμαντοπούλου τώρα στο Υπουργικό συμβούλιο είπε στο Παπαδήμο:
«Αν πάμε σε εκλογές μέχρι τον Ιούνιο θα χρεοκοπήσουμε σίγουρα.Θα μεσολαβήσει χρόνος για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και την ανάδειξη αρχηγού,θα έχουμε τους βουλευτές στην προεκλογική μάχη και θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο.Εάν χρεοκοπήσουμε με δική μας ευθύνη,ο κόσμος θα μπαίνει στα σπίτια μας».
Συντονίζεται όπως φαίνεται με τους Ευρωπαίους οι.......
οποίοι σύμφωνα με δικές μα ς πληροφορίες θα βάλουν άλλο ένα όρο για να μας δώσουν το δάνειο. Να μην γίνου εκλογές στην Ελλάδα  με ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα που λέει και η Διαμαντοπουλου........

3 σχόλια:

 1. H ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η κ.Διαμαντοπουλου αφου ελυσε ολα τα προβληματα του υπουργειου της θα λυσει τωρα και της χωρας.Ε Λ Ε Ο Σ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΧΟΥΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ?
  Π Α Ν Ο Σ Κ Α Μ Μ Ε Ν Ο Σ ! ! !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.