Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Nα σου ζήσει η κόρη Πάνο

Ακόμα και στο μεγαλύτερο σκοτάδι, φτάνει μία αχτίδα φωτός για να φέρει την αισιοδοξία.

Σήμερα το πρωΐ λοιπόν, ο Πάνος Καμμένος και η Έλενα, αντίκρυσαν την κορούλα τους!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ.

ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

(…που μόνο Ελεύθερη αναπνέει)

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΗ ΠΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου ζησει η κορουλα σου Πανο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.