Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις...

Γράφει ο Φώτης Μακρίδης
Έγραφα το πρωί, το πραγματικό περιστατικό με τους αναρχικούς στο καφενείο στη Ροτόντα (Γιατί όλοι οι αναρχικοί θώπευαν χθες τους όρχεις τους). Αυτούς δηλαδή που θωπεύουν τα γεννητικά τους όργανα, όταν βλέπουν στην τηλεόραση να μιλούν για τα κατορθώματά τους δημοσιογράφοι και πολιτικοί και να προσπαθούν να τους αντιμετωπίσουν με ...συσκέψεις επί συσκέψεων. Δεν μπορώ να..
σας περιγράψω με λόγια, το πόσο πολύ χλευάζουν αυτά τα παιδιά την αδυναμία του φαιδρού μας κράτους να τους αντιμετωπίσει.
Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις λοιπόν, είδα το μεσημέρι -και θα είδατε κι εσείς- και πάλι στα τηλεοπτικά κανάλια το ίδιο σκηνικό:
Ένα μάτσο φλύαρους δημοσιογράφους και ανευθυνοϋπεύθυνους, να προσπαθούν να εξηγήσουν, πώς μια χούφτα φοιτητές ακύρωσαν τις σημερινές εκλογές στο Α.Π.Θ.!
Και πάλι συζητήσεις επί συζητήσεων, αντιπαραθέσεις για το αν εκλήθη η αστυνομία, αν ήρθε, αν δεν ήρθε κι όλα αυτά τα διασκεδαστικά, την ώρα που ολιγάριθμες ομάδες επιβάλλουν για πλάκα, πανεύκολα την "άποψή" τους, σε ένα απολύτως γελοίο, αδύναμο, ανύπαρκτο κράτος.
Όπως καταλαβαίνετε, το πιό σίγουρο από όλα -με το έθιμο των αναρχικών- είναι ότι τα blue jeans τους θα ξεβάφουν όλο και περισσότερο στην περιοχή που τελειώνει το φερμουάρ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.