Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Πιέζουν οι Ευρωπαίοι για την ένταξη της FYROM σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Mε ποιών εντολή θέλει να χειριστεί το Σκοπιανό ο Παπαδήμος;
Εντείνονται παρασκηνιακά οι πιέσεις για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ αρχικά και στη συνέχεια στην Ε.Ε.
Για αυτό άλλωστε η Μέρκελ συναντάται απανωτά με τον Γκρούεφσκι και τον ενθαρρύνει αποκαλώντας τον "Μακεδόνα Πρωθυπουργό" (εδώ), επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη..
"να επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας στα πλαίσια του Ο.Η.Ε.¨", τονίζοντας όμως παράλληλα τη σημασία της δικαστικής απόφασης της Χάγης (!).
Ακόμη ένας μοχλός πίεσης στην Ελλάδα, να αποδεχθεί τον ολοκληρωτικό εξευτελισμό μας από τους "εταίρους" μας, οι οποίοι ανακινούν το "Μακεδονικό ζήτημα", την ώρα που η χώρα μας παραπαίει.

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, ο πρόθυμος δοτός μεταβατικός Πρωθυπουργός τον οποίο μας επέβαλλαν υποτίθεται για να ασχοληθεί μόνο με το θέμα του PSI και της νέας δανειακής σύμβασης, απευθύνει από το πουθενά, πρόσκληση στον Σκοπιανό ομόλογό του (εδώ η επιστολή-πρόσκληση), για συνάντηση, την ώρα που ο Μάθιου Νίμιτς, έρχεται ξανά στην περιοχή.

Και αναρωτιέται εύλογα κανείς:
Για ποιό λόγο ο μεταβατικός (;) Πρωθυπουργός, που δεν έχει καμία λαϊκή εντολή, ζητά να χειριστεί και το "Μακεδονικό" απούσης της λαϊκής νομιμοποίησης;
Μήπως βρήκαν οι εταίροι μας τον κατάλληλο άνθρωπο και την κατάλληλη ώρα;
Θα επιτρέψουμε στους κωλοτούμπες ναι-ναι-κους πολιτικούς μας να υποχωρήσουν σε έναν ατιμωτικό εθνικό εξευτελισμό ακόμη, για να κατευναστούν οι "εταίροι" μας, που θέλουν τη FYROM στην οικογένειά τους;

Σ.Γ. taxalia

taxalia

1 σχόλιο:

 1. Ξεπουλάνε την Ελλάδα.
  Η Νέα Δημοκρατία προφανώς συμφωνεί.

  Ο Υπερ-πατριώτης Σαμαράς τι θα κάνει;

  Θα ρίξει την κυβέρνηση ή θα πει πάλι ναι σε όλα για τη σωτηρία μας, για να έχουν χρήματα τα ΑΤΜ,τρόφιμα τα σουπερμαρκετ,.... ;

  Ο Καραμανλής τώρα τι θα πει; Ναι σε όλα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.