Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Reuters: Samaras pledged in writing that if elected he would stick to an agreed programme..


Δείτε πως βλέπει το Reuters  την επιστολή Σαμαρά:
Greece's conservative party leader Antonis Samaras, widely tipped as the country's next prime minister, pledged in writing that if elected he would stick to an agreed programme of welfare and job cuts - a commitment demanded by euro zone ministers before they would agree to the new bailout.
Στα Ελληνικά:


Ο αρχηγός του συντηρητικού κόμματος στην Ελλάδα Αντώνης Σαμαράς, ευρέως φερόμενος ως ο επόμενος πρωθυπουργό της χώρας, δεσμεύτηκε εγγράφως ότι αν εκλεγεί, θα ακολουθήσει πιστά (χωρίς αλλαγές) το συμφωνημένο πρόγραμμα της κοινωνικής πρόνοιας και τις περικοπές θέσεων εργασίας, μια δέσμευση που απαιτήθηκε από τους υπουργούς της ευρωζώνης πριν συμφωνήσουν για τη νέα διάσωση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.