Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Ενιαίο Αντιμνημονιακό Μέτωπο ΤΩΡΑ !

Γράφει ο Μάκης Π.
Σήμερα, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 πμ, θα συναντηθούν στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής κάποιες από τις Αντιμνημονιακές Δυνάμεις του Τόπου.
Την εκδήλωση διοργανώνουν, η Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού (ΟΑΠΣ) και οι Ελεύθεροι Χρεοκοπημένοι (ΕΧ), που αποτελούν τις ιδρυτικές ομάδες της Πρωτοβουλίας Δημοκρατικής και Πατριωτικής Ενότητας.
Οι αντιμνημονιακοί πατριώτες θα αναζητήσουν λύσεις για το πως θα επιτευχθεί η Ενότητα των αγωνιζόμενων Ελλήνων, κατά της Τροϊκανής κατοχής και της κυβέρνησης που την υπηρετεί.

Θα αναζητήσουν πολιτικές δράσεις και θα εξετάσουν το ενδεχόμενο εκλογικής σύμπραξης.
Μακάρι να παραστούν όλες οι αντιμνημονιακές φωνές και να παραμερίσουν επιτέλους τις όποιες ιδεολογικές τους αντιπαραθέσεις.
Γιομίσαμε αντιμνημονιακά κόμματα μεγάλα και μικρά, συνδέσμους, οργανώσεις, πρόσωπα.....τα οποία (κατά την αποψή μου πάντα) , θα πρέπει να ενωθούν σε μία ισχυρή, επίσημη και ενιαία αντιμνημονιακή δύναμη με έναν φωτεινό αντικειμενικό σκοπό , τη διάσωση της Χώρας.
Αφήστε κατά μέρος τις ιδεολογικές αντιπαραθέσεις Πατριώτες.
Εκατομμύρια Έλληνες αναζητούν απεγνωσμένα τη συγκρότηση ενός στιβαρού και ενιαίου αντιμνημονιακού φορέα ο οποίος :
- Θα λάβει επιτέλους την λαική εντολή για νόμιμη δράση.
- Θα ανατρέψει τα σχέδια των επίδοξων αρπακτικών σε βάρος αυτής της ίδιας της Εθνικής μας Ύπαρξης.
- Θα αναζητήσει ανυποχώρητα τους υπεύθυνους για αυτόν τον ανήθικο Πόλεμο έσωθεν και έξωθεν και θα τους τιμωρήσει με σκληρότητα ανάλογη αυτής που έχει επιδειχθεί στον Ελληνικό λαό την τελευταία διετία.
Καλή Επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.