Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Μπράβο κ. Παπουτσή...για τα ελικόπτερα εδάφους..

Όπως έχετε ίσως καταλάβει, κανένα από τα ελικόπτερα της Αστυνομίας δεν είναι πλέον σε θέση να πετάξει. 
Κατόρθωμα του κ. Παπουτσή βεβαίως-βεβαίως. 
Χθές για την ληστεία στο Μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας διατέθηκε μετά από 12-ωρες διαπραγματεύσεις ένα Super Puma της Π.Α./Λ.Σ., για όσους δεν με πιστεύουν, ορίστε και η σχετική ανακοίνωση της Π.Α.
Συνδρομή της ΠΑ με Super Puma στις Έρευνες της ΕΛ. ΑΣ
Την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012, μετά από αίτημα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Πολεμική Αεροπορία, διέθεσε ελικόπτερο Super Puma, για την υποστήριξη από αέρος, των ερευνών των Αστυνομικών Αρχών, στην υπόθεση της κλοπής των αρχαίων αντικειμένων από το Παλαιό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.